PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025

Gyártó:
Cikkszám:
980996
Gyári cikkszám:
6400025

8800.000053

6929.1339

8 800 Ft

Nettó: 6 929 Ft

PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025

Rendelhető
Rendelhető

PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025 - Ha szereted a terepet és az extrém motorozást, ez a termék a tökéletes választás számodra.

A PEDRO'S márka híres a minőségi motoralkatrészek gyártásáról, és ez a gumileszerelőkar kifejezetten downhill motorokhoz készült. Ez a praktikus eszköz megkönnyíti a gumik leszerelését és felszerelését, ami különösen fontos a nehéz terepen történő motorozás során.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Magas minőségű anyagok: A PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025 robusztus és tartós anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Ergonomikus tervezés: A gumileszerelőkar ergonomikus kialakítása megkönnyíti a használatot, és csökkenti a kézi erőfeszítést, így gyorsabban és hatékonyabban tudsz dolgozni.
  • Kompakt méret: Mérete miatt egyszerűen tárolható és szállítható, így mindig kéznél lehet, amikor szükséged van rá.
  • Könnyű használat: Az egyszerű, átgondolt tervezés lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan végezd el a gumiszerelési munkákat.

Miért válaszd a PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025-t?

Az extrém terepmotorozás során elengedhetetlen, hogy olyan eszközök legyenek nálad, amelyekkel gyorsan és megbízhatóan végezheted el a szükséges javításokat és karbantartást. A PEDRO'S lezerőlkarok kiváló minőségűek és tartósak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon is megbízhatóan fognak szolgálni téged.

Rendeld meg most a PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025-t webshopunkból, és legyen nálad mindig a megfelelő eszköz, hogy ne érjen meglepetés a terepen!

Webshopunk bemutatása

A mi webshopünk a motoralkatrészek és motoros ruházatok széles választékát kínálja. Termékeink között megtalálhatók a minőségi gyártók legjobb darabjai, így biztos lehetsz benne, hogy nálunk mindig a legjobbat kapod. Számunkra kiemelten fontos a vásárlóink elégedettsége, ezért professzionális ügyfélszolgálattal, gyors és megbízható szállítással várunk téged.

Gyors kiszállítás és minőségi szolgáltatás

Megrendeléseidet gyorsan feldolgozzuk és kiszállítjuk, így rövid időn belül kézhez kaphatod a kiválasztott termékeket. Emellett szakképzett ügyfélszolgálatunk készséggel áll a rendelkezésedre bármilyen kérdés vagy probléma esetén, így biztos lehetsz benne, hogy mindig megfelelő támogatást kapsz tőlünk.

Csatlakozz elégedett vásárlóinkhoz!

Ne habozz, rendeld meg most a PEDRO'S DOWNHILL TIRE LEVER 6400025-t, és biztosítsd be magad a legjobban felszerelt motoros kalandokhoz! Kövesd webáruházunkat a legújabb termékekért és akciókért, nézd át a kínálatunkat, és találd meg a szükséges motoralkatrészeket és kiegészítőket!

Cikkszám: 980996
Gyári cikkszám: 6400025
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges