PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ450F 2007-09

Gyártó:
Cikkszám:
757745

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ450F 2007-09

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ450F 2007-09

A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ450F 2007-09 egy prémium minőségű, rendkívül tartós motorkerékpár alkatrész, amely kiváló védelmet nyújt motorod haspáncélja és kipufogó rendszere számára. Ezt a védőkiegészítőt kifejezetten a Yamaha YZ450F 2007-09 modellhez tervezték, biztosítva a pontos illeszkedést és a maximum teljesítményt.

A PRO-CARBON RACING régóta ismert az iparágban használt kiemelkedő minőségű anyagairól és eljárásairól. Ez a kipufogó védő egy speciális kompozit anyagból készült, amely könnyű, de rendkívül erős, így ellenáll a durva környezeti hatásoknak, mint a kövek, sár és egyéb terepakadályok. Ez biztosítja, hogy a motorod értékes alkatrészei mindig védve legyenek az esetleges sérülésektől.

Fő jellemzők:

  • Magas Minőségű Anyag: A PRO-CARBON RACING egyedi kompozit anyagai könnyűek és tartósak, tökéletesen alkalmasak terepmotorozásra és versenyzésre egyaránt.
  • Pontos Illeszkedés: Kifejezetten a Yamaha YZ450F 2007-09 modellekhez tervezve, garantáltan tökéletesen illeszkedik.
  • Kiváló Védelem: Hatékonyan védi a kipufogórendszert és a haspáncélt a sérülésektől, meghosszabbítva az alkatrészek élettartamát.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerű és gyors telepítést tesz lehetővé, így még kevésbé tapasztalt motorosok is könnyedén felszerelhetik.
  • Esztétikus Külső: A kifinomult dizájn és a minőségi anyaghasználat kombinációja teszi ezt a védőt nemcsak funkcionalitássá, hanem egy stílusos kiegészítővé is motorodhoz.

Ha komolyan veszed a motorozást és különösen a terepmotorozást vagy a versenyzést, akkor a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ450F 2007-09 nélkülözhetetlen kiegészítő a számodra. Ez a termék biztosítja, hogy a motor kritikus alkatrészei mindig védve legyenek, így te nyugodtan koncentrálhatsz az útra és a versenyre.

Fedezd fel webshopunk kínálatát, ahol további kiváló minőségű motoralkatrészeket és motoros kiegészítőket találsz. PROF-CARBON RACING termékeink között nem csak kipufogó védőket, de számos további hasznos és szükséges kiegészítőt találsz, amik garantáltan megfelelnek majd a legmagasabb elvárásoknak is. Ne habozz, tedd kosaradba most és készülj fel a következő kalandra motoroddal!

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING termékeket?

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a motoros közösség iránt, és minden terméküket úgy tervezik és gyártják, hogy maximális biztonságot és teljesítményt nyújtsanak. Az anyagok kiválasztása, a tervezés és a gyártási folyamatok mind a legmagasabb szintű minőséget tükrözik, így biztos lehetsz benne, hogy a vásárolt termék hosszú távon is ki fogja szolgálni a céljait.

Cikkszám: 757745
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ450F 2007, 2008, 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges