PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet

Gyártó:
Cikkszám:
757744

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet


Üdvözlünk a webshopunkban, ahol kiváló minőségű motorkerékpár alkatrészeket és ruházatot kínálunk. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő készletet, amelyet kifejezetten a 2019-es YZ250F modellhez terveztek, hogy biztosítsa a motor megbízhatóságát és stílusát.


Termékjellemzők


  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > 4t leömlő pajzs / hővédő
  • Modellkompatibilitás: Yamaha YZ250F 2019
  • Anyag: Magas minőségű szénszál

Részletes termékleírás


A PRO-CARBON RACING Yamaha Kipufogó Védő - YZ250F 2019 Készlet tökéletes választás minden motoros számára, aki szeretne maximális védelmet nyújtani kipufogórendszerének. A kipufogó védők elsődleges feladata, hogy megóvják a kipufogót az esetleges sérülésektől, különösen terepmotorozás közben. Ezek a védelem nemcsak funkcionálisak, de esztétikai szempontból is kiemelkedőek, hiszen a szénszál elegáns, modern megjelenést kölcsönöz a motornak.


A szénszálas anyagból készült védők rendkívül könnyűek és erősek, így nem terhelik túl a motort, miközben kiváló védelmet nyújtanak. A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kimagasló minőségükről és tartósságukról, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartamú és megbízható terméket kap.


Felszerelés: A kipufogó védő felszerelése egyszerű és gyors. A készlet tartalmaz minden szükséges alkatrészt és tartozékot a telepítéshez, így könnyedén felszerelheti saját maga is. A pontos illeszkedés biztosítja, hogy a védő stabilan rögzüljön, és optimális védelmet nyújtson minden helyzetben.


Védelem: A szénszálas kipufogó védő ellenáll a hőnek, ütésnek és az időjárás viszontagságainak is. Legyen szó sár, homok vagy kavicsok általi sérülésekről, ez a védő megóvja a kipufogót az ilyen káros hatásoktól. Ez különösen fontos a terepmotoroknál, melyek gyakran extrém körülmények között üzemelnek.


Stílus: A szénszálas anyag nem csupán funkcionalitása miatt kiváló választás, de megjelenésével is lenyűgöző. Az elegáns, divatos dizájn minden motoros számára vonzó, aki értékeli a minőséget és az esztétikumot. Az egyedi megjelenés kiemeli a motorod a többi közül, és egyedi karaktert kölcsönöz neki.


Vásárlói Vélemények


Vásárlóink elégedettek a PRO-CARBON RACING termékeivel. Sok visszajelzés érkezett már, amelyek kiemelik a termékek kiváló minőségét és tartósságát. Ne hagyja ki Ön sem ezt a lehetőséget, hogy kipróbálja ezt a kiváló terméket!


Ha további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Készséggel állunk rendelkezésére minden kérdésben. Köszönjük, hogy webshopunkat választotta, és kívánunk biztonságos és élvezetes motorozást!

Cikkszám: 757744
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges