PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019 - KEMEA GP Special

Gyártó:
Cikkszám:
757500

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019 - KEMEA GP Special

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019 - KEMEA GP Special

A PRO-CARBON RACING által gyártott Yamaha Bashplate kifejezetten a 2019-es YZ250F modellhez lett tervezve, és a KEMEA GP Special kiadás része. Ez a kiváló minőségű kartervédő rendkívül tartós, ellenálló anyagokból készült, melyek célja, hogy optimális védelmet biztosítsanak a motor alsó részeinek, megakadályozva a sérüléseket, amelyek durva terepen vagy akár verseny környezetben is előfordulhatnak.

A mi webshopunk elkötelezetten támogatja a motoros közösséget, és célunk, hogy csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak. Az Yamaha Bashplate - YZ250F 2019 - KEMEA GP Special nem csupán egy hasznos kiegészítő, de egy elengedhetetlen tartozék is bármely komoly motocross vagy enduro rajongó számára.

Termék Jellemzői

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő
  • Kifejezetten tervezve: Yamaha YZ250F 2019-es modellhez
  • KEMEA GP Special kiadás: Egyedi dizájn és extra tartósság
  • Anyag: Nagy szilárdságú karbon
  • Védelmi szint: Kiváló ellenállóság a kőverések, sár és egyéb sérülési okok ellen
  • Egyszerű felszerelés: Könnyű és gyors telepítés
  • Design: Ergonomikus és aerodinamikai szempontok figyelembevételével tervezve

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A PRO-CARBON RACING hosszú évek tapasztalatával gyárt prémium minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket. Az általuk készített kartervédők nem csak maximális védelmet nyújtanak, hanem növelik a motor esztétikáját is. A KEMEA GP Special kiadás különlegessége az egyedi design és a felhasznált prémium anyagok. Ez a termék a versenykörülményekhez lett tervezve, de tökéletes választás a hobbi motorosok számára is, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a minőség és teljesítmény terén.

Kompatibilitási szempontok alapján ez a konkrét modell kizárólag a Yamaha YZ250F 2019-es változatához illeszkedik. Ezért fontos, hogy a vásárlás előtt ellenőrizze a motorkerékpár modell évét és típusát. A termék telepítése rendkívül egyszerű, minden szükséges tartozékot és részletes útmutatót tartalmaz a csomag.

Az ergonómiai és aerodinamikai szempontokat figyelembe véve a termék nem növeli a motor súlyát drámaian, de elég masszív a legkeményebb körülmények között is.

Ne habozzon, látogasson el webshopunkba, és rendelje meg a PRO-CARBON RACING Yamaha Bashplate - YZ250F 2019 - KEMEA GP Special kartervédőt most!

Cikkszám: 757500
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges