PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védő - RMZ450 2008-09

Gyártó:
Cikkszám:
759888

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védő - RMZ450 2008-09

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és ruházati kiegészítők széles választékával várjuk Önt! Bemutatjuk a kiváló minőségű PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védőt, amelyet kifejezetten az RMZ450 2008-09 modellhez terveztek.


Termékjellemzők:

  • Kiváló Védelmet Nyújt: Ez a kipufogó védő kiemelkedő védelmet biztosít a kipufogó rendszer számára, megóvja azt az esetleges sérülésektől, meghosszabbítva ezzel a kipufogó élettartamát.
  • Könnyű és Strapabíró: A PRO-CARBON RACING termékei könnyűek, mégis rendkívül tartósak, mivel karbon szálból készültek. Ez a technológia megőrzi a kipufogó teljesítményét anélkül, hogy növelné a motorkerékpár tömegét.
  • Egyedi Tervezés: Kifejezetten az RMZ450 2008-09 modell számára fejlesztették ki, így tökéletesen illeszkedik és könnyen felszerelhető, biztosítva ezzel a maximális védelmet és funkcionális teljesítményt.
  • Hőálló és Állandó Védelem: A kipufogó védő kiváló hőállósággal rendelkezik, amely megakadályozza a hő által okozott károkat a kipufogórendszeren. Ez különösen fontos hosszú távú használat esetén és extrém körülmények között.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt?

Válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt, ha fontos Önnek motorja védelme és teljesítménye. A kipufogó rendszer sérülései költséges javításokat és leállásokat eredményezhetnek. Ezzel a védővel minimalizálhatja ezeket a kockázatokat. Emellett a PRO-CARBON RACING márka híres a kiváló minőségéről és a megbízhatóságáról, amelyet motorosok világszerte elismernek és szeretnek. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy javítsa motorja védelmét és tartósságát.


Használati Megjegyzések:

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt pontosan az RMZ450 2008-09 modellhez tervezték. Ellenőrizze a motorkerékpárja kompatibilitását a termékkel, mielőtt megvásárolná. A termék könnyen felszerelhető, de ha bármilyen kérdése merülne fel a telepítés során, forduljon szakemberhez vagy ügyfélszolgálatunkhoz segítségért.

A PRO-CARBON RACING kipufogó védő nem csak egy védőelem, hanem egy befektetés motorkerékpárja jövőjébe. Vásároljon most és tapasztalja meg a különbséget, amit egy prémium minőségű, szakértők által tervezett kipufogó védő nyújthat!


Rendelje Meg Ma!

Ne várjon tovább, hogy megerősítse motorja védelmét és teljesítményét. Rendelje meg a PRO-CARBON RACING Suzuki Kipufogó Védőt - RMZ450 2008-09 modellt még ma, és élvezze a nyugodt motorozás élményét!

Cikkszám: 759888
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Suzuki RMZ450 2008, 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges