PRO-CARBON RACING KTM Védőlemez - 200 EXC 2017-18

Gyártó:
Cikkszám:
758623

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Védőlemez - 200 EXC 2017-18

Rendelhető
Rendelhető

A KTM 200 EXC 2017-18 tulajdonosoknak készült PRO-CARBON RACING Védőlemez a tökéletes kiegészítő, amely segítségével motorod mindig biztonságban lesz a legzordabb terepviszonyok között is. Ez a kiváló minőségű kartervédő úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet nyújtson motorod számára a külső hatásoktól, mint a kövek, faágak, és egyéb akadályok.

Termékjellemzők:

  • Anyag: 100% szénszálas szerkezet, amely rendkívüli könnyedséget és méretarányos szilárdságot biztosít.
  • Illeszkedés: Kifejezetten a KTM 200 EXC 2017-18 modellhez tervezve, így tökéletes illeszkedést garantál.
  • Védelem: Megvédi a motor legérzékenyebb részeit a sérülésektől és a kopásoktól.
  • Telepítés: Könnyen felszerelhető a mellékelt szerelési útmutatónak köszönhetően, nincsenek szükséges speciális szerszámok.
  • Design: Aerodinamikailag optimalizált, letisztult dizájn, amely nemcsak védi a motort, hanem hozzájárul a motoros összképéhez is.

A szénszálas anyagból készült kartervédő könnyű szerkezete révén nem terheli meg a motort, így az eredmény egy sokkal agilisabb és gyorsabb motorozási élmény. A PRO-CARBON RACING precíz mérnöki munkája garantálja, hogy a védőlemez tökéletes illeszkedést biztosít, amely könnyen felszerelhető és eltávolítható karbantartás során.

A KTM 200 EXC 2017-18 modell egy kiemelkedő tervezésű off-road motor, és ezzel a védőlemezzel biztosíthatod, hogy minden szempontból tökéletes állapotban maradjon. A PRO-CARBON RACING védőlemez ellenáll a legkeményebb körülményeknek is, megbízhatósága és tartóssága révén hosszú távon megóvja motorodat a nem kívánt sérülésektől és kopásoktól.

Legyen szó versenyzésről, terepjárásról, vagy egyszerűen csak egy kalandos erdei útról, ez a védőlemez megadja a szükséges nyugalmat és biztonságot, hogy teljes mértékben a motorozásra összpontosíthass. A könnyű és tartós anyaghasználat, valamint a letisztult dizájn ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát, hogy a motorod ne csak védett, hanem stílusos is legyen.

Válaszd a PRO-CARBON RACING KTM Védőlemez-et, és biztos lehetsz benne, hogy minőségi terméket vásárolsz, amely nemcsak megbízható, de a legkorszerűbb anyagok és technológiák felhasználásával készült. Díjmentes kiszállítással és kiterjesztett garanciával állunk rendelkezésedre, hogy teljes mértékben elégedett légy.

Keresd fel webshopunkat, és fedezd fel a motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát. Találd meg a számodra legmegfelelőbb termékeket, és élvezd a motorozás örömeit kompromisszumok nélkül!

Cikkszám: 758623
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 200EXC 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges