PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2007-08 - 450 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759055

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2007-08 - 450 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2007-08 - 450 SX-F egy kiemelkedően magas minőségű motoralkatrész, amelyet kifejezetten KTM motorokhoz terveztek. Az Ön 2007-08-as KTM 450 SX-F motorja számára az egyik legjobb választás, ha megbízható és stílusos védelmet keres kipufogójához.

Ez a PRO-CARBON RACING által gyártott kipufogóvédő kiváló minőségű karbon szálakból készül, amelyek extrém könnyűek, mégis hihetetlenül erősek és tartósak. Kiváló szerkezeti erősséget és kopásállóságot kínál, mely különösen fontos motorversenyzés és terepmotorozás közben. A karbon szálak természetükből adódóan ellenállnak a magas hőmérsékletnek, így ez a hővédő ideális megoldás a kipufogó által generált extrém hő ellen.

Főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű karbon szálakból készült
  • Extrém kopásállóság és tartósság
  • Könnyű és erős szerkezet
  • Magas hőmérséklet ellenállás
  • Kifejezetten a 2007-08-as KTM 450 SX-F modellekhez tervezve
  • Esztétikus megjelenés a motoron

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédője nem csak funkcionalitásában tökéletes, hanem esztétikailag is javít a motor megjelenésén. A karbon anyag jellegzetes textúrája és megjelenése sportos és modern megjelenést kölcsönöz motorjának, ami különösen vonzóvá teszi a motorversenyzők és motorrajongók számára.

Ez az alkatrész kifejezetten a 2007-08-as KTM 450 SX-F modellekre van szabva, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és maximális védelmet nyújt. A PRO-CARBON RACING által gyártott hővédő a legkiválóbb technológiai és mérnöki eljárásokkal készül, így garantálva, hogy minden darab megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak. A telepítés egyszerű és gyors, minden szükséges szerelési elemet tartalmaz, így Ön percek alatt felhelyezheti a motorjára.

A kipufogóvédő használata nem csak megnöveli a motor élettartamát, hanem megvédi a kipufogórendszert a mechanikai sérülésektől, mint a kavicsok, sár vagy akár az esések. A termék kiválóan alkalmas országúti és terep motorozáshoz egyaránt, így sokoldalú védelmet kínál bármilyen körülmények között.

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő ideális választás minden KTM 450 SX-F tulajdonos számára, aki hosszú távú, megbízható védelmet és esztétikus megjelenést keres motorjára. Ne hagyja, hogy bármi is veszélyeztesse hamar kiváló állapotát, válassza Ön is a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt!

Cikkszám: 759055
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 450SXF 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges