PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759318

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2019 - 250 XC-F

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a legmagasabb minőségű motorkerékpár-alkatrészeket és kiegészítőket kínáljuk. Örömmel mutatjuk be Önnek a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédőt a 2019-es KTM 250 XC-F modell számára.

Kiemelkedő Védelmi Megoldás

A PRO-CARBON RACING Kipufogóvédője nem csupán egy dizájnos kiegészítő, hanem egy nélkülözhetetlen védelmi eszköz is, amely megóvja motorkerékpárja nyitott elemeit a sérülésektől. Az XCF sorozatú modellhez tervezett védőelem összhangban áll a motorkerékpár aerodinamikájával, és egybeolvad annak kialakításával, miközben hatékonyan védi a kipufogó rendszert a káros hatásoktól.

Kiemelkedően Tartós Anyaghasználat

A védő elem karbonszálas anyagból készült, amely rendkívül könnyű, mégis kivételesen strapabíró. A karbonszálas konstrukció nem csak az ütésállóságot növeli, hanem ellenáll a magas hőmérsékletnek is, így védelmet nyújt a cső deformálódása és elszíneződése ellen is. Ezzel a védővel motorkerékpárja hőálló, és hosszú élettartamú marad.

Precíz Illeszkedés és Könnyű Felszerelés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő tervezése a legújabb technológiát alkalmazza, hogy tökéletesen illeszkedjen a 2019-es KTM 250 XC-F modell kipufogórendszerére. A pontos méretezés és a kiváló minőségű rögzítő elemek garantálják, hogy a védő stabilan és biztonságosan marad a helyén még extrém körülmények között is. Az egyszerű és gyors felszerelhetőségnek köszönhetően, rövid idő alatt készen áll motorjával az útra, vagy a versenypályára.

Optimalizált Teljesítmény és Dizájn

A PRO-CARBON RACING kiválóan ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát. A kipufogóvédő nem csak megvédi a motorkerékpárt, hanem egy sportos és modern megjelenést is kölcsönöz neki. Az anyag sima felülete és fényes fekete színe tökéletesen harmóniában van a motor színvilágával, így egy látványos és egyedi megjelenést biztosít.

Környezetbarát Gyártási Folyamat

A PRO-CARBON RACING elkötelezett a környezetvédelem mellett, és gyártási folyamatai során csökkenti a károsanyag-kibocsátást és az energiafelhasználást. Ezzel nem csak Ön dönt egy kiváló minőségű termék mellett, hanem hozzájárul a fenntartható jövőhöz is.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő a 2019-es 250 XC-F modellre a legjobb választás mindazoknak, akik nem kötnének kompromisszumot a védelmi és esztétikai szempontok között. A kivételes tartósság, a precíz illeszkedés és a kiváló minőség kombinációjával biztos lehet abban, hogy motorkerékpárja mindig a legjobb formáját hozza. Ne habozzon, és tegye kosarába most, hogy motorkerékpárja úgy nézzen ki, és úgy teljesítsen, ahogyan azt mindig is szerette volna!

Cikkszám: 759318
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XCF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges