PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2016-18 - 350 SX-F

Gyártó:
Cikkszám:
759245

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2016-18 - 350 SX-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2016-18 - 350 SX-F

Üdvözöljük motoros webshopunkban, ahol a legkiválóbb minőségű motoralkatrészekkel és kiegészítőkkel szolgálunk Önnek! Ismerje meg a PRO-CARBON RACING által gyártott KTM kipufogóvédőt, amely 2016-2018 közötti 350 SX-F modellekhez készült. Ez a kiváló hővédő és rezonátorvédő egyaránt hatékony védelmet nyújt a motorkerékpár leömlőjének, hogy megóvja a hőtől, rezgésektől és egyéb káros hatásoktól.

Minőség és Megbízhatóság

A PRO-CARBON RACING nevéhez fűződő termékek mindig is a legmagasabb minőséget képviselték a piacon. Ez a kipufogóvédő sem kivétel. A prémium szénszál kompozit anyagból készült védő rendkívül könnyű, ugyanakkor rendkívül tartós, ellenáll a magas hőmérsékletnek és az intenzív igénybevételnek. Tökéletes választás azoknak, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék a legjobb védelmet biztosítani a gépük számára.

Kiemelkedő Védelem

Az alumínium és más fém védők gyakran nehezebbek, és nem nyújtanak olyan mértékű védelmet, mint ez a szénszálas kipufogóvédő. A PRO-CARBON RACING terméke hatékonyan csökkenti a kipufogórendszer által kibocsátott hőt, minimalizálja a rezgéseket és megakadályozza a kárt. Ezáltal meghosszabbítja a motorkerékpár kipufogórendszerének élettartamát és javítja a teljesítményt.

Modern Dizájn

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédője nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is lenyűgöző. A szénszálas kialakítás modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak. A fekete szín és az anyag mintázata tökéletesen illeszkedik a KTM 350 SX-F modell stílusához, emelve annak vizuális megjelenését.

Könnyű Felszerelés

A kipufogóvédő felszerelése gyors és egyszerű. A termék a motorkerékpár specifikációinak megfelelően lett tervezve, így pontosan illeszkedik a leömlőhöz. Az összes szükséges szerelési alkatrész és utasítás mellékelve van, így Ön rövid időn belül élvezheti a termék által nyújtott védelmet és stílust.

Kompatibilitás

Ez a PRO-CARBON RACING kipufogóvédő kifejezetten a KTM 350 SX-F 2016-2018-as modellekhez készült. Amennyiben más modellekhez keres védőt, kérjük, tekintse meg webshopunk kínálatát, ahol számos más típushoz is talál megfelelő védőket és kiegészítőket.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy motorja a legjobb védelmet és megjelenést kapja! Vásárolja meg most a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt, és élvezze a motorozás minden pillanatát maximális védelemmel!

Cikkszám: 759245
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges