PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2016-18 - 250 XC-F

Gyártó:
Cikkszám:
759244

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - 2016-18 - 250 XC-F

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Év 2016-18 - 250 XC-F

A PRO-CARBON RACING hővédő leömlő pajzsa a legmodernebb technológiákkal lett kifejlesztve, a magas minőséget és a hosszú élettartamot szem előtt tartva. Ez a speciális kipufogóvédő 2016-2018 közötti KTM 250 XC-F modellekhez lett tervezve, és elképesztő védelmet nyújt a legkeményebb terepviszonyok között is.

Kiemelkedő tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű anyagok: A PRO-CARBON RACING kipufogóvédő magas minőségű szénszálból készült, amely könnyű, mégis rendkívül ellenálló. Ennek köszönhetően kiváló védelmet nyújt a forró kipufogó gázelemek ellen, miközben minimalizálja a súlyt.
  • Ergonomikus design: Ezt a kipufogóvédőt precízen tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a KTM 250 XC-F modellekhez, biztosítva a maximális védelmet minden típusú terepen.
  • Hővédelem: A különleges szénszálas konstrukció hatékonyan elosztja és csökkenti a hőmérsékletet, megelőzve a hő okozta károsodásokat mind a motor alkatrészeiben, mind a motoros ruházatában.
  • Könnyű telepítés: A kipufogóvédő egyszerűen és gyorsan felszerelhető a mellékelt szerelési útmutató segítségével. Nem szükséges semmilyen speciális eszköz vagy szakértelem.
  • Stílusos megjelenés: A szénszálas kivitel nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is vonzó, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt?

A PRO-CARBON RACING több éves tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrészek gyártásában, és elkötelezett a minőség és az innováció iránt. Az általuk kínált termékek a legszigorúbb teszteken mentek keresztül, hogy biztosítsák a maximális megbízhatóságot és tartósságot. A kipufogóvédőjük nem csak védelmet nyújt, de növeli is a motor élettartamát, megóvva a kulcsfontosságú alkatrészeket a hőtől és a szennyeződésektől.

Összességében, a PRO-CARBON RACING KTM kipufogóvédője egy elengedhetetlen kiegészítő minden KTM 250 XC-F tulajdonos számára, aki komolyan veszi a motorját és annak karbantartását. Akár versenyzésről, akár hétvégi túrázásról van szó, ez a termék garantálja a motor védelmét és a hosszú távú teljesítményt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és válassza a PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt, hogy élvezhesse a gondtalan motorozást minden egyes alkalommal. Rendelje meg most a webshopunkban és tapasztalja meg a különbséget!

Cikkszám: 759244
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250XCF 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges