PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2017-18 - 250 SX az FMF Fatty-hoz

Gyártó:
Cikkszám:
759248

110999.999996

87401.5748

111 000 Ft

Nettó: 87 402 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2017-18 - 250 SX az FMF Fatty-hoz

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő az egyik legjobb választás, amit a motorosok a motorkerékpárjaik védelmére választhatnak. Ez a védő különösen a 2017-18-as évjáratú KTM 250 SX modellhez lett tervezve, és kompatibilis az FMF Fatty kipufogórendszerekkel.

Kiemelkedő minőség és tartósság: A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő kiemelkedő minőségének köszönhetően a motorosok biztosak lehetnek abban, hogy motorjuk kipufogórendszere hosszú élettartamú lesz. A kipufogó védő a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készül, így ellenáll a legkeményebb körülményeknek is.

Prémium alapanyagok: Ez a termék prémium minőségű karbon szálas anyagból készül, mely nemcsak könnyű, de rendkívül strapabíró is. A karbon szálas anyag használata lehetővé teszi a védő számára, hogy minimalizálja a súlyt, miközben maximális védelmet nyújt. Ennek köszönhetően a motor teljesítménye nem csökken, és a motorosok teljes mértékben kihasználhatják motorjaik potenciálját.

Esztétikus megjelenés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védők nemcsak funkcionálisak, hanem stílusosak is. Az elegáns, fényes karbon szálas felület és a precíz kialakítás megadja motorodnak azt a profi megjelenést, amit mindig is szerettél volna.

Könnyű felszerelés: A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőt könnyű felszerelni, hiszen pontosan illeszkedik a 2017-18-as KTM 250 SX modellekre. A csomag minden szükséges tartozékot tartalmaz, így nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakemberre a telepítéshez.

Optimizált védelem: Ez a kipufogó védő kiválóan védi a motor legérzékenyebb részeit a káros hatásoktól, legyen szó kövekről, sáról, illetve egyéb terepakadályokról. Így biztos lehetsz abban, hogy a kipufogók mindig kiváló állapotban maradnak, és hosszabb élettartamúak lesznek.

Tesztelt megbízhatóság: A PRO-CARBON RACING termékei nemcsak laboratóriumi körülmények között, hanem a legnehezebb versenypályákon is tesztelésre kerültek. Ez a kipufogó védő többszörösen bizonyította, hogy a legkeményebb igénybevétel mellett is képes megvédeni a motorkerékpár alkatrészeit.

Foglalja össze: Ha maximális védelmet szeretnél biztosítani KTM 250 SX motorod számára, a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő az ideális választás. Minőségi alapanyagokból készült, tartós, esztétikus megjelenésű, és könnyen felszerelhető. Ne bízd a véletlenre motorod védelmét, válaszd a PRO-CARBON RACING kiváló minőségű kipufogó védőjét!

Cikkszám: 759248
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges