PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2013-15

Gyártó:
Cikkszám:
758830

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2013-15

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük a motoros szakértők paradicsomában, ahol a csúcskategóriás motoralkatrészek és -kiegészítők széles választékát kínáljuk. Kiemelten büszkék vagyunk arra, hogy a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2013-15 webáruházunk egyik legjobban értékelt terméke.

Tökéletes védelem motorja számára

A PRO-CARBON RACING által gyártott KTM kartervédő egyedülálló védelmet nyújt a motor 350 SX-F 2013-15 modelljei számára. Az off-road motorozás során elkerülhetetlenek a sziklák, kövek, és egyéb akadályok, amelyek komoly károkat okozhatnak a motor alsó részén. Ezzel a kartervédővel biztos lehet abban, hogy motorja alsó része megfelelő védelmet kap, így hosszabb élettartamot biztosítva neki.

Főbb jellemzők

  • Anyag: Carbon
  • Illeszkedés: KTM 350 SX-F 2013-15
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Könnyű súly: A karbon anyag használata miatt a kartervédő rendkívül könnyű, így nem növeli jelentősen a motor súlyát.
  • Tartósság: A minőségi karbon anyagból készült kartervédő rendkívül tartós és ellenálló a külső erőkkel szemben.
  • Egyedi design: Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a motor alsó részére, anélkül, hogy zavaró vagy kényelmetlen lenne.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kartervédőt?

A PRO-CARBON RACING márka már hosszú évek óta az egyik legmegbízhatóbb név a motoralkatrészek piacán. A minőség és a tartósság szinonimája, így biztos lehet benne, hogy motorja a legjobb védelmet kapja.

Továbbá a kartervédő felszerelése rendkívül egyszerű, akár otthon is elvégezhető, így nem kell külön költséget fordítani a szerelőre.

Az off-road motorozás szerelmesei számára elengedhetetlen a motor megfelelő védelme. A PRO-CARBON RACING KTM Kartervédő - 350 SX-F 2013-15 kiváló választás minden olyan motoros számára, aki szeretné megóvni motorját a külső sérülésektől és meghosszabbítani annak élettartamát.

Ár-érték arányban a legjobb választás

Mikor egy ilyen színvonalas termék megvásárlása mellett dönt, nem csupán egy alkatrészt kap, hanem egy hosszú távú befektetést is tesz motorja védelmébe. Hiszen nem csak a mostani sziklák és akadályok ellen nyújt védelmet, hanem a jövőbeni kalandok során is szolgálja Önt.

Ne habozzon, rendelje meg most a PRO-CARBON RACING KTM Kartervédőt és tapasztalja meg a különbséget, amit egy prémium minőségű védőelemmel élvezhet. Webshopunkban egyszerűen és gyorsan megrendelheti, és már néhány napon belül élvezheti annak előnyeit.

Motoros webshopunk széles választékával várja Önt, ahol nem csak kartervédőket, hanem számos egyéb motoralkatrészt és kiegészítőt találhat. Böngésszen nyugodtan és találja meg a tökéletes védelmet motorja számára!

Cikkszám: 758830
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350SXF 2013, 2014, 2015

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges