PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 XC-F 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758834

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 XC-F 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 XC-F 2019

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Rezonátorvédők / haspáncélok > Kartervédő

Gyártó: PRO-CARBON RACING

Ha keresel egy megbízható és erős kartervédőt a KTM 350 XC-F 2019-es modellhez, akkor a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél a tökéletes választás számodra. Ez a rendkívül tartós és könnyű haspáncél kiváló minőségű karbonszállal készül, amely kiemelkedő védelmet nyújt a motor karterének a durva terepviszonyok között.

Termékjellemzők

  • Könnyű súly: A karbonszálas anyagnak köszönhetően a haspáncél rendkívül könnyű, nem terheli a motort, ami javítja a teljesítményt és a kezelhetőséget.
  • Tartósság: A PRO-CARBON RACING bashplate ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és más mechanikai sérüléseknek, így biztosítva a motor alsó részének megfelelő védelmét.
  • Egyszerű telepítés: A haspáncél könnyen és gyorsan felszerelhető a motorkerékpárra, nem szükséges külön szerszám vagy szakértelem.
  • Specifikus tervezés: Kifejezetten a KTM 350 XC-F 2019-es modellhez készült, így tökéletes illeszkedést és maximális védelmet biztosít.

Miért válaszd a PRO-CARBON RACING haspáncélt?

A PRO-CARBON RACING márka évek óta a motorosok egyik legnépszerűbb választása, amikor robusztus és megbízható védőfelszerelésekre van szükség. A haspáncélt professzionális versenyzők tesztelték és jóváhagyták, ami garancia a minőségére és teljesítményére. Ezen kívül a karbonszálas technológia nem csak könnyű és erős, de stílusos megjelenést is biztosít, ami hozzájárul a motor esztétikai vonzerejéhez.

Részletes leírás

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncélt úgy tervezték, hogy ellenálljon a legkeményebb terepviszonyoknak is. A karbonszálas anyagok összehasonlíthatatlanul erősek, és kiváló ellenállást biztosítanak a kőfelverődések, ütések és egyéb sérülések ellen, amelyek gyakran ki vannak téve egy off-road motorozás során. A haspáncél könnyű súlya nem befolyásolja a motorkerékpár teljesítményét, ami különösen fontos a versenyzők számára.

Innovatív tervezés és egyszerű használat

A PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél nem csak tartós és erős, de rendkívül könnyen telepíthető is. A pontos illeszkedés lehetővé teszi, hogy gyorsan és problémamentesen rögzítsd a motorodra. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően nem veszítesz időt a szereléssel, és azonnal élvezheted a fokozott védelmet és a nyugalmat, amit a haspáncél nyújt.

Következtetés

Összességében a PRO-CARBON RACING KTM Haspáncél - 350 XC-F 2019 egy rendkívül megbízható és kiváló minőségű választás minden KTM tulajdonos számára, aki szeretné megvédeni motorkerékpárjának karterét a durva terepen. A könnyű súly, a tartósság és a pontos illeszkedés mind hozzájárul ahhoz, hogy ez a haspáncél a lehető legjobb választás legyen számodra. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és rendeld meg még ma webshopunkból!

Cikkszám: 758834
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 350XCF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges