PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX 2019

Gyártó:
Cikkszám:
758814

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX 2019

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Bashplate - 250 SX 2019

Motoralkatrész-webshopunkban most elérhetővé vált a PRO-CARBON RACING KTM Bashplate, melyet speciálisan a 2019-es KTM 250 SX modellhez terveztek!

Ha Ön igazi off-road motoros és szeretné megvédeni motorját a legkeményebb terepviszonyok közepette is, akkor ez a kartervédő elengedhetetlen kiegészítő a motorjához. A PRO-CARBON RACING világszerte elismert minőségi termékeiről, és ez az alumínium illetve szénszálas kompozit anyagból készült bashplate is ezt a tradíciót képviseli.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING KTM Bashplate-et?

  • Kiváló védelem: A haspáncél megóvja az alsó kartert a kövek, gyökerek és egyéb akadályok okozta sérülésektől.
  • Specifikus tervezés: Kifejezetten a 2019-es KTM 250 SX modellhez tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és maximális védelmet.
  • Könnyű súly: Annak ellenére, hogy rendkívül erős, a kartervédő könnyű súlyának köszönhetően nem növeli meg a motor tömegét jelentősen.
  • Hosszan tartó élettartam: Az anyagválasztás és a kivitelezés biztosítja, hogy hosszú évekig megbízhatóan szolgálja Önt és motorját.
  • Fő jellemzők:

    • Anyaga: Szénszálas kompozit és erősített műanyag kombinációja
    • Súlya: Csak 1,2 kg
    • Szín: Fekete
    • Illeszkedés: 2019-es KTM 250 SX modellekhez

    Az off-road motorozás közben a megfelelő védelem elengedhetetlen. A PRO-CARBON RACING kartervédői megbízható védelmet nyújtanak, ugyanakkor nem akadályozzák a motor teljesítményét. Könnyen szerelhető, és nem szükséges különösebb szakértelem hozzá. Ha szeretné megóvni motorját a károsodásoktól és biztosítani a hosszú élettartamot, akkor a PRO-CARBON RACING Bashplate tökéletes választás az Ön számára.

    Feltöltöttük raktárkészletünket, így gyors kiszállítást biztosítunk Önnek!

    Ne várjon tovább, rendelje meg most a webshopunkból, és élvezze a kiváló minőség és védelem előnyeit minden motorozás alatt!

    Rendeléssel kapcsolatos információk:

    Ha bármilyen kérdése merülne fel a PRO-CARBON RACING KTM Bashplate-tel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, és ha szükséges, szakértőink segítenek Önnek a választásban.

    PRO-CARBON RACING - ahol a minőség és a védelem találkozik a teljesítménnyel!

    Cikkszám: 758814
    Gyári cikkszám:
    Állapot Új
    Márka KTM
    Raktárkészlet Rendelhető

    Márka, típus Évjárat
    KTM 250SX 2019

    Írjon véleményt

    A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges