PRO-CARBON RACING Kawasaki Bashplate - KX450F 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
759529

129499.999953

101968.5039

129 500 Ft

Nettó: 101 969 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Bashplate - KX450F 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Bashplate - KX450F 2016-18

Ha a motorod biztonsága és teljesítménye az elsődleges szempont, akkor a PRO-CARBON RACING Kawasaki Bashplate - KX450F 2016-18 a tökéletes választás számodra. Ez a prémium minőségű kartervédő kifejezetten a Kawasaki KX450F modelljeihez készült, a 2016 és 2018 közötti évjáratok számára.

A motorozás számos kihívással jár, különösen, ha gyakran használod off-road terepen. Az ilyen terepeken az alsó karter ki van téve köveknek, törmeléknek és egyéb veszélyeknek, amelyek komoly károkat okozhatnak. A PRO-CARBON RACING bashplate segít ezeket a károkat minimalizálni, így gondtalanul élvezheted a motorozás örömét.

Kiemelkedő Védelem

A PRO-CARBON RACING bashplate égisze alatt a legjobb védelmet kapja motorod. Az erős, mégis könnyű karbon anyagból készült kartervédő rendkívüli ellenálló képességgel bír. Könnyű súlya ellenére a karbon védőlap képes elnyelni és eloszlatni a nagy erejű ütések energiáját, így motorod védelmét maximalizálja.

Tervezett Pontosság

A PRO-CARBON RACING kartervédője kiválóan illeszkedik a Kawasaki KX450F modelljeihez, köszönhetően a precíziós tervezésnek és gyártásnak. A terméket úgy alakították ki, hogy tökéletesen illeszkedjen az alsó karterre, így semmilyen módon nem zavarja a motor egyéb működési funkcióit. Ezen kívül egyszerűen és gyorsan felszerelhető, így a motorozásra szánt idődet maximalizálhatod.

Hosszú Élettartam

A kartervédő tartósságát a minőségi anyagok és a gondos gyártási eljárások garantálják. A karbon anyag nem csak ellenálló, hanem hosszú élettartamot is biztosít, így hosszú távon is megvédheti motorodat a különböző károsító tényezőktől. Az UV-ellenálló felületkezelés megakadályozza a napfény okozta károkat is, így a védőlap hosszú évekig megőrzi eredeti állapotát.

Professzionális Teljesítmény

A PRO-CARBON RACING termékek világszerte ismertek a motoros sportoló közösségben a legmagasabb minőségi szabványoknak való megfelelésük miatt. Ez a kartervédő sem kivétel. A védőlap számos profi motorversenyző tesztelte és használja, így biztos lehetsz benne, hogy egy valódi versenyminőségű terméket vásárolsz.

Vásárolj bizalommal webshopunkban, ahol széles választékban találhatsz motoralkatrészeket és ruházatot. Emeld új szintre a motorod védelmét és teljesítményét a PRO-CARBON RACING Kawasaki Bashplate segítségével és élvezd a motorozás örömét anélkül, hogy aggódnod kellene a motorod sérülései miatt.

Cikkszám: 759529
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX450F 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges