PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Gyártó:
Cikkszám:
760133

83300.000024

65590.5512

83 300 Ft

Nettó: 65 591 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2019 FX 350

Fedezze fel a legjobb minőségű motorkerékpár-alkatrészeket webshopunkban! Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk Önnek a PRO-CARBON RACING márka által gyártott Husqvarna Kipufogó Védőt, amely kifejezetten a 2019 FX 350 modellhez készült. Ez a kipufogó védő nemcsak gondosan megtervezett, hanem a motorsport iránti szenvedélyünk és elkötelezettségünk eredménye.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Prémium Minőségű Anyagok: A PRO-CARBON RACING kipufogó védője szénszálas kompozit anyagból készült, amely biztosítja a legjobb ellenállást és tartósságot akár a legkeményebb körülmények között is.
  • Könnyű Súly: A szénszálas anyagnak köszönhetően a kipufogó védő rendkívül könnyű, ami nem terheli a motort és segít megőrizni annak teljesítményét.
  • Védelem és Teljesítmény: Ez a védő megóvja a kipufogót a kövektől, sárfaltól és más veszélyektől, amelyek egy durva terepen történő motorozás során előfordulhatnak. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a kipufogórendszernek és megőrzi annak optimális működését.
  • Egyedi Illeszkedés: A PRO-CARBON RACING kipufogó védő pontosan illeszkedik a 2019 FX 350 modellre, így garantálva a könnyű és gyors telepítést anélkül, hogy bármilyen módosítást kellene végezni a motoron.

Miért Fontos a Kipufogó Védő Használata?

A kipufogó rendszer az egyik legsérülékenyebb része a motorkerékpárnak, amely könnyen megsérülhet a durva terepen történő motorozás közben. A PRO-CARBON RACING kipufogó védője hatékonyan megóvja ezt a fontos részt, így biztosítva a motor zökkenőmentes működését és hosszabb élettartamát. Ráadásul a kipufogó védő hozzájárul a motor esztétikai megjelenéséhez is, mivel modern és sportos megjelenést kölcsönöz neki.

Rendelje Meg Most!

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobb minőségű védelemmel lássa el motorját! Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van, vagy látogasson el webshopunkra és rendelje meg a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt most! A gyors szállítás és a kiváló ügyfélszolgálat garantált.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van vagy segítségre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfélszolgálatunk mindig készen áll segíteni Önnek!

Cikkszám: 760133
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna FX350 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges