PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Fattyhoz

Gyártó:
Cikkszám:
760118

110999.999996

87401.5748

111 000 Ft

Nettó: 87 402 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Fattyhoz

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2017-18 - TC 250 FMF Fattyhoz

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő egy prémium minőségű termék, amelyet kifejezetten a 2017-18-as TC 250-es modellekhez terveztek, hozzáillő az FMF Fatty kipufogókhoz. Ez a védőeszköz nem csak védi a kipufogót a sérülésektől, hanem hozzájárul a motor teljesítményének optimizálásához is.

Extrém védelem

Ez a kipufogó védő kiemelkedő minőségű karbon anyagból készült, ami a legmodernebb technológiát képviseli a motorsport világában. A karbon anyag kiváló hő- és ütésállóságáról ismert, így biztosítva, hogy a kipufogója minden körülmények között védve legyen.

Illeszkedési tökéletesség

A PRO-CARBON RACING különös figyelmet fordított arra, hogy a védő pontosan illeszkedjen a 2017-18-as TC 250-es Husqvarna modellekhez és az FMF Fatty kipufogókhoz. Az illeszkedés tökéletessége garantálja, hogy a védő nem mozog vagy laza a használat során, ezzel biztosítva, hogy mindig maximális védelmet nyújtson.

Könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védőt egyszerűen és gyorsan fel lehet szerelni. Nem szükséges speciális szerszámok használata, és a mellékelt utasítások segítenek abban, hogy a telepítés akár otthoni körülmények között is könnyedén elvégezhető legyen.

Modern és stílusos megjelenés

A karbon anyag nem csak funkcionalitásával tűnik ki, hanem esztétikus megjelenésével is. A PRO-CARBON RACING védő elegáns, modern dizájnnal rendelkezik, amely jól illeszkedik a Husqvarna motorok megjelenéséhez, így nem csak védi a kipufogót, de javítja is a motor kinézetét.

Tartósság és megbízhatóság

A karbon anyag tartóssága miatt ez a védő évekig gond nélkül szolgálni fog, akkor is, ha extrém körülmények között használja a motorját. Legyen szó versenyzésről vagy terep motorozásról, a PRO-CARBON RACING kipufogó védő mindig megbízható társa lesz.

Összegzés

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő a 2017-18 TC 250 FMF Fattyhoz kiváló választás minden motoros számára, aki maximális védelmet és stílusos megjelenést szeretne biztosítani motorja számára. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy megvédje és optimalizálja motorját a legjobb minőségű kiegészítőkkel.

További részletekért és rendelésért látogasson el webshopunkba, ahol további motoralkatrészek és motoros ruházatok széles választékát találja.

Cikkszám: 760118
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC250 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges