PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TX 125 Alap Kipufogócső

Gyártó:
Cikkszám:
760117

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TX 125 Alap Kipufogócső

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő - 2016-19 TX 125 Alap Kipufogócső


Ha Ön egy szenvedélyes motoros, aki szeretné megóvni járműve teljesítményét és megjelenését, akkor jó helyen jár. Az exkluzív PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő kifejezetten a 2016-19 TX 125 Alap Kipufogócsőhöz készült. Ez a termék nem csupán egy egyszerű védőburkolat; ez egy igazi prémium kiegészítő, amely magas minőségével és lenyűgöző megjelenésével tűnik ki.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING kipufogó védőt?

  • Kiváló minőség: A PRO-CARBON RACING termékei a legszigorúbb szabványok szerint készülnek. A karbon anyagok nagy teherbírásúak és ellenállnak a szélsőséges hőmérsékleteknek, így biztosítva a hosszú élettartamot és megbízhatóságot.
  • Stílusos megjelenés: Az elegáns, karbon szálból készült védőburkolat tökéletesen illeszkedik motorod eredeti dizájnjához, és modern megjelenést kölcsönöz neki.
  • Könnyű súly: A karbon anyag rendkívül könnyű, így nem befolyásolja a motor teljesítményét és kezelhetőségét.
  • Könnyű felszerelés: A telepítés egyszerű és gyors, mindössze néhány percet vesz igénybe. A készlet tartalmazza az összes szükséges szerelési eszközt és utasítást.
  • Védelem minden körülmények között: Az off-road túrázók számára különösen lényeges, hogy a kipufogó védő optimális védelmet nyújt a sár, kövek és egyéb külső behatások ellen.

Termékjellemzők

  • Anyag: Prémium minőségű karbon szál
  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: Husqvarna 2016-19 TX 125 Alap Kipufogócső
  • Szín: Karbon
  • Súly: Könnyű

Részletes leírás

A PRO-CARBON RACING kipufogó védője nem csupán egy egyszerű motoralkatrész, hanem egy prémium kategóriás termék, amely minden tekintetben kielégíti a motorosok igényeit. A karbon szálak összekapcsolása különleges technológiával történik, amely biztosítja a maximális tartósságot és ellenállóképességet, még a legkeményebb terepen vagy szélsőséges időjárási körülmények között is.

A telepítés során nem szükséges extra eszköz, a csomagban minden megtalálható, ami a felszereléshez szükséges, beleértve az egyértelmű, lépésről-lépésre haladó útmutatót is. A kifinomult dizájn nemcsak esztétikai szempontból nyújt előnyt, hanem aerodinamikai teljesítményt is javít, így hozzájárulva a motor optimális működéséhez.

Ha komolyan veszi a motorozást és fontos Önnek, hogy járműve mindig a legjobb formáját nyújtsa, akkor a PRO-CARBON RACING Husqvarna Kipufogó Védő minden igényét kielégíti. Ez a védő nem csak egy okos befektetés, hanem egy olyan prémium kiegészítő is, amely a legmélyebb erdőktől a legnagyobb hőmérséklet-ingadozásokig mindenhol helytáll.

Rendelje meg most webáruházunkban, és élvezze a profi minőséget minden motorozás közben!

Cikkszám: 760117
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TX125 2016, 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges