PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2017-19 - 125 EXC az FMF Fatty-hoz

Gyártó:
Cikkszám:
759302

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2017-19 - 125 EXC az FMF Fatty-hoz

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő - Évjárat 2017-19 - 125 EXC az FMF Fatty-hoz

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédők világszínvonalú minőséget kínálnak és egyedi technológiával készülnek, hogy maximalizálják motorkerékpárja strapabírását és teljesítményét. Ez a kipufogóvédő speciálisan a 2017-19-es KTM 125 EXC modellekhez van tervezve, és tökéletesen illeszkedik az FMF Fatty kipufogóhoz. A karbon anyag használata miatt rendkívül könnyű, mégis hihetetlenül erős és tartós, ami kiváló védelmet nyújt a különböző terepviszonyok között.

Főbb jellemzők:

  • Prémium minőségű karbon anyag: A PRO-CARBON RACING kipufogóvédőt a legmagasabb minőségű karbonból gyártják, hogy biztosítsák a kivételes tartósságot és könnyű súlyt.
  • Könnyű telepítés: A védőt könnyen felhelyezheti a kipufogóra, minimális szerelési tapasztalat szükséges hozzá.
  • Maximális védelem: A karbon anyag rendkívüli erőssége és rugalmassága védelmet nyújt a kövekkel, ágakkal és más szennyeződésekkel szemben, amelyek károsíthatják a kipufogót.
  • Hőállóság: A kipufogóvédő kiváló hőállósággal rendelkezik, így nem károsodik a motor hőjétől.
  • Esztétikus megjelenés: A karbon anyag elegáns és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, ami javítja az összképet.

Részletes leírás:

A PRO-CARBON RACING kipufogóvédők kifejezetten olyan motorosok számára készültek, akik a legjobbat akarják a motocross vagy off-road motorjuk számára. A 2017-19-es KTM 125 EXC modellekhez tervezett védő pontosan illeszkedik az FMF Fatty kipufogóhoz, biztosítva ezzel az optimális védelmet és felfogást. A karbon anyag felhasználásával a védő rendkívül könnyű, így nem növeli jelentősen a motor tömegét, valamint kiválóan ellenáll a rezgéseknek és ütődéseknek.

A védő felszerelése rendkívül egyszerű, így minden motoros könnyedén elvégezheti a telepítést otthoni körülmények között is. Mivel a védő úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen az FMF Fatty kipufogó körvonalaihoz, nincs szükség további módosításokra vagy átalakításokra. Az anyag hőállósága garantálja, hogy a kipufogóvédő hosszú távon is megőrzi minőségét és nem deformálódik a motor hője miatt.

Az esztétikai szempontból is előnyt jelent, hiszen a karbon anyag sportos, modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a motornak. A PRO-CARBON RACING logó diszkréten jelenik meg a védő felületén, így emelve a motor összképét.

Összegzés:

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő ideális választás minden 2017-19-es KTM 125 EXC motor tulajdonosának, aki az FMF Fatty kipufogót használja. Ez a prémium minőségű védő nemcsak a motor kipufogójának maximális védelmét biztosítja, hanem esztétikailag is javítja a motor megjelenését. A könnyű telepítés, hőállóság és tartósság mind olyan előnyök, amelyek miatt ez a kipufogóvédő kiemelkedő választás a piacon.

Legyen szó hobbi motorosokról vagy profi versenyzőkről, a PRO-CARBON RACING KTM Kipufogóvédő mindenki igényeit kielégíti. Ne hagyja ki ezt a kiváló terméket webshopunkból!

Cikkszám: 759302
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 125EXC 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges