PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2017-18 - 250 SX Standard Pipe

Gyártó:
Cikkszám:
759251

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő - Évjárat 2017-18 - 250 SX Standard Pipe

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védő egy piacvezető termék a motoralkatrészek világában, különösen a KTM 250 SX modellek esetében, melyeket 2017-18 között gyártottak. Ez a rezonátor pajzs kiváló minőségű szénszálas anyagból készült, mely tökéletes védelmet nyújt a kipufogó számára, meghosszabbítva annak élettartamát és javítva a motor teljesítményét.

Ez a kipufogó védő minden igényt kielégít, amelyek egy motorsportban aktívan résztvevő motoros számára fontosak lehetnek:

  • Anyag: A PRO-CARBON RACING termékei szénszálas technológiával készülnek, amely maximális védelmet nyújt alacsony súly mellett. Ez a speciális anyag ellenáll a hőnek és a mechanikai károsodásoknak egyaránt, így ideális választás durva terepen történő motorozáshoz.
  • Kompatibilitás: Ez a kipufogó védő kifejezetten a 2017-18 között gyártott KTM 250 SX modellek szabványos csöveihez lett tervezve, garantálva a tökéletes illeszkedést és a könnyű felszerelhetőséget.
  • Design: A termék esztétikai megjelenése is kiemelkedő, hiszen a szénszálas mintázat modern és stílusos külsőt kölcsönöz a motornak, miközben praktikus védelmet is nyújt.
  • Tartósság: A szénszálas anyag nem csak könnyű és erős, hanem rendkívül tartós is, amit a motorsportban való mindennapi használatra terveztek. Ez a védő elem hosszú távon is ellenáll a keménység és a hőség által okozott károsodásoknak.
  • Könnyű Telepítés: A termék kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, így nem szükséges szakember segítségét igénybe venni. A szükséges rögzítőelemek és részletes útmutató is megtalálható a csomagban.
  • Kiváló Védelem: Ez a kipufogó védő hatásosan óvja meg a motort a kövek, sár és egyéb tereptárgyak által okozott sérülésektől. Így biztos lehetsz benne, hogy a motorod mindig a legjobb állapotban lesz.

A PRO-CARBON RACING neve garancia a minőségre és megbízhatóságra a szénszálas motoralkatrészek piacán. A kipufogó védők fejlesztése során fokozott figyelmet fordítanak az anyagminőségre, a precíz kivitelezésre és a motorosok visszajelzéseire. Mindegy, hogy profi versenyző vagy hobbi motoros vagy, ez a termék ideális választás számodra.

Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget és ruházz be egy PRO-CARBON RACING KTM Kipufogó Védőbe, hogy motorod még hosszabb ideig és hatékonyabban szolgáljon téged a legnehezebb terepeken is!

Cikkszám: 759251
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SX 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges