X-GRIP Sátor 3 x 3 m, teljes készlet XG-2087

Gyártó:
Cikkszám:
970536
Gyári cikkszám:
XG-2087

101050.09

79567.0000

101 050 Ft

Nettó: 79 567 Ft

X-GRIP Sátor 3 x 3 m, teljes készlet XG-2087

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Sátor 3 x 3 m, Teljes Készlet XG-2087

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Ez az X-GRIP Sátor 3 x 3 m, teljes készlet XG-2087 a tökéletes társ minden motoros kalandhoz. Akár egy hosszantartó túrára indul, akár egy hétvégi kirándulásra a barátokkal, ez a sátor minden igényét kielégíti. A X-GRIP márka ismert a megbízhatóságáról és a kiváló minőségű termékeiről, és ez a sátor sem kivétel.

Minőségi Anyagok és Kivitelezés

Az X-GRIP sátor rendkívül tartós anyagokból készült, hogy a legkeményebb időjárási körülmények között is ellenálljon. A 3x3 méteres alapterülete lehetővé teszi, hogy kényelmesen elférjen benne több személy is, valamint a motoros felszerelések és kiegészítők is könnyedén elhelyezhetők legyenek. Az erős, vízhatlan anyag nem csak védelmet nyújt az eső és szél ellen, hanem hosszú élettartamot is biztosít.

Egyszerű Felállítás és Szállítás

A sátor felállítása gyors és egyszerű, így több időt tölthet a motoros kalandok élvezetében. Minden szükséges tartozék megtalálható a készletben, így nem kell külön beszereznie semmit. A könnyen szállítható kivitelezés lehetővé teszi, hogy a sátor kis helyen is elférjen, így kényelmesen magával viheti bárhova.

Kényelmes és Funkcionális

A sátor belső kialakítása kényelmes és praktikus, számos zsebbel és akasztóval, hogy minden szükséges tárgy kéznél legyen. A jól szellőző anyag biztosítja a friss levegőt, míg a strapabíró cipzárak és rögzítők kiváló stabilitást nyújtanak. Az extra szúnyogháló pedig védi Önt és felszerelését a rovaroktól, így még kellemesebb a sátorozás élménye.

Specifikációk:

  • Méret: 3 x 3 méter
  • Teljes Készlet: XG-2087
  • Anyag: Vízálló, tartós poliészter
  • Szállítási Súly: 8 kg
  • Szín: Fekete és narancssárga

Ne hagyja ki ezt a kiváló minőségű sátrat, amely a legjobb védelmet és kényelmet biztosítja bármilyen motoros kalandhoz. Rendelje meg most és élvezze a szabadságot és kalandot az X-GRIP Sátor 3 x 3 m, teljes készlet XG-2087 segítségével!

Cikkszám: 970536
Gyári cikkszám: XG-2087
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges