BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10

Gyártó:
Cikkszám:
986238
Gyári cikkszám:
SAG-10

8966.2

7060.0000

8 966 Ft

Nettó: 7 060 Ft

BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10

Rendelhető
Rendelhető

BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10 - A kiváló minőségű adapter minden motor rajongónak!

Webshopunk, amely motorkerékpár-alkatrészekre és ruházatra specializálódott, bemutatja a BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10 terméket. Ez a sokoldalú és megbízható gumiból készült adapter kifejezetten a különféle motorkerékpár-liftekhez lett tervezve, és számos előnyt kínál mind a hobbi motorosok, mind a professzionális szerelők számára.

Termék jellemzői:

  • Tartósság: A BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10 prémium minőségű gumiból készült, amely hosszú élettartamot és maximális tartósságot biztosít.
  • Kompatibilitás: Az adapter univerzális kialakítása révén szinte bármely motorlifttel kompatibilis, könnyen illeszkedik különböző típusú és méretű motorkerékpárokhoz.
  • Könnyű használat: Az adapter egyszerűen felszerelhető és levehető, ami megkönnyíti a mindennapi használatot és a gyors munkát a szerelőműhelyekben.
  • Biztonság: A gumiból készült szerkezet segít megvédeni a motorkerékpárt a karcolásoktól és sérülésektől, miközben szilárdan tartja azt a lift helyén.
  • Ergonómia: Az ergonómikus kialakítás kényelmes és biztonságos munkavégzést tesz lehetővé, minimalizálva a motorhibák kockázatát emelés közben.

Ideális választás:

Akár otthoni szerelésről van szó, akár professzionális műhelyben dolgozol, a BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10 ideális választás. Ezzel az adapterrel könnyedén elvégezhetsz karbantartási és javítási munkákat, anélkül, hogy aggódnod kellene a motorkerékpárod épsége miatt. Emellett a termék könnyen tisztítható és karbantartható, ami hosszú távú használatot biztosít.

Gyártó: A BIKE LIFT márka a motorkerékpár-liftek és kiegészítők piacán jól ismert, és folyamatosan arra törekszik, hogy a legjobb minőséget nyújtsa ügyfeleinek. A SAG-10 adapter is ennek a magas minőségi követelménynek a része, így biztos lehetsz benne, hogy megbízható és időtálló eszközt kapsz.

Vásárold meg most:

Ne habozz, helyezd kosaradba a BIKE LIFT UNIVERSAL Rubber Adapter SAG-10 terméket most, és tapasztald meg a professzionális munkavégzés előnyeit! Webshopunkban gyors és megbízható szállítást kínálunk, valamint ügyfélszolgálatunk mindig készen áll, hogy segítsen neked minden kérdésedben.

Cikkszám: 986238
Gyári cikkszám: SAG-10
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges