NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA

Gyártó:
Cikkszám:
871831
Gyári cikkszám:
3630

6329.68

4984.0000

6 330 Ft

Nettó: 4 984 Ft

NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA

Rendelhető
Rendelhető

NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA kiváló választás minden motoros számára, aki a maximális teljesítményt és megbízhatóságot keresi. A NGK SPARK PLUGS nevet minden motoros jól ismeri, hiszen ez a márka az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb a piacon. A B10EG modell különösen a versenysportokra lett kifejlesztve, ahol minden részlet fontos, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen.

A NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Magas hőállóság: A gyertya speciális anyagokból készült, amelyek bírják a magas hőt és megakadályozzák az erős igénybevétel miatti gyors kopást.
  • Optimizeált égés: A NGK gyertyák fejlett technológiája elősegíti az üzemanyag maximális kihasználását, csökkentve a káros anyag kibocsátást.
  • Versenyzői specifikáció: A B10EG gyertya kifejezetten versenykörülményekre lett tervezve, és a legnehezebb helyzetekben is kiemelkedően teljesít.
  • Márkás megbízhatóság: Az NGK név egyet jelent a megbízhatósággal és a hosszú élettartammal. Ezzel a gyertyával nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt.

Részletes Műszaki Adatok:

  • Méterek: Standard méret kompatibilitás a legtöbb motorkerékpárral
  • Hőérték: Hőérték: 10
  • Anyag: Nikkelezett réz elektróda, amely hosszú élettartamot és kiváló vezetőképességet biztosít
  • Csatlakozó típus: Menetes

Ezek a gyújtógyertyák ideálisak mind versenyzőknek, mind hobbi motorosoknak, akik szeretnék motorkerékpárjukat a legjobb teljesítményen tartani. A NGK gyertyák a legszigorúbb ipari szabványok szerint készülnek, hogy minden egyes darab tökéletesen működjön és teljesítse a elvárásokat.

A NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA könnyen beszerelhető és kompatibilis a legtöbb motoros járművel, így nem okoz problémát a megfelelő cserealkatrész megtalálása.

A versenygyújtógyertyák, mint például a B10EG, gyakran különböznek a hétköznapi gyertyáktól, mivel specifikusan a versenykörülményekhez vannak kialakítva. Ez azt jelenti, hogy ezek a gyertyák nagyobb hő- és nyomásállósággal rendelkeznek, amit a versenymotor hosszan tartó terhelései megkövetelnek.

Ha azt szeretné, hogy motorkerékpárja csúcsformában legyen, és a legjobbat nyújtsa minden alkalommal, akkor válassza a NGK GYERTYÁK B10EG VERSENYGYERTYA-t. A minőség, a megbízhatóság és a teljesítmény garantált ezzel a termékkel, amelyet az egész világon a legjobb motorosok is használnak.

Cikkszám: 871831
Gyári cikkszám: 3630
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges