PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak -- YZ250F 2019 YZ450F 2018-19

Gyártó:
Cikkszám:
757907

46200.000056

36377.9528

46 200 Ft

Nettó: 36 378 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak -- YZ250F 2019 YZ450F 2018-19

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak kifejezetten a Yamaha YZ250F 2019 és YZ450F 2018-19 modelljeihez lett tervezve. Ez a termék nem csupán esztétikai javulást hoz motorkerékpárjának, hanem jelentősen növeli annak tartósságát és védi a tankot a sérülésektől. A PRO-CARBON RACING egy ismert és elismert márka a motoralkatrészek világában, amely mindig is nagy figyelmet fordított a minőségi anyagok használatára és a precíz kialakításra.

Kiváló Minőségű Anyagok

A PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak kiváló minőségű karbon anyagból készülnek, amely rendkívül ellenálló és könnyű. A karbon rostok nagy szilárdságot biztosítanak, miközben alacsony súlyuk miatt nem terhelik feleslegesen a motorkerékpárt. A karbon anyag továbbá hőálló, amely különösen fontos a motor által termelt hő elleni védelem szempontjából.

Specifikus Tervezés

Ez a tank borító oldal kifejezetten a Yamaha YZ250F 2019 és YZ450F 2018-19 modelljeihez készült, ami garancia arra, hogy tökéletesen illeszkedik és nem szükséges semmilyen módosítás vagy átalakítás. Az egyszerű felszerelés érdekében a termék minden szükséges furattal és rögzítő elemmel rendelkezik, így a szerelési folyamat gyors és egyszerű.

Védelem és Stílus

A PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak nem csupán védik a tankot a sérülésektől, karcolásoktól és horpadásoktól, hanem esztétikus megjelenést is kölcsönöznek a motorkerékpárnak. A karbon textúra és a sima, fényes felület exkluzív kinézetet biztosítanak, amely kiemeli a motor egyediségét és vonzza a tekintetet.

Professzionális Verseny Technológia

PRO-CARBON RACING hírnevét a magas színvonalú versenytechnológia területén alapozta meg. Az általuk gyártott termékek széles körben használatosak profi versenyzők és hobbimotorosok között egyaránt. A tank borító oldalakat a legmodernebb gyártási folyamatok és szigorú minőségellenőrzések kísérik, hogy a vásárlók minden esetben a legjobb terméket kapják.

Hosszú Élettartam

E termék hosszú élettartamát a kiváló anyagok és a precíz gyártás biztosítják. A PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalak ellenállnak az időjárás viszontagságainak, a mechanikai sérüléseknek és az UV sugárzásnak is, így sokáig megőrzik eredeti állapotukat és megjelenésüket.

Könnyű Karbantartás

A karbon anyagok előnyei közé tartozik a könnyű karbantartás is. A tank borító oldalak egyszerűen tisztíthatók és nem igényelnek különleges tisztítószereket vagy karbantartási módszereket. Egy nedves ruhával könnyedén eltávolíthatók a szennyeződések, hogy mindig tiszta és fényes maradjon a felület.

Ne habozzon, rendelje meg a PRO-CARBON RACING Yamaha Tank Borító Oldalakat most, és élvezze a magasabb szintű védelmet és stílust!

Cikkszám: 757907
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Yamaha
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Yamaha YZ250F 2019
Yamaha YZ450F 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges