PRO-CARBON RACING Suzuki Tank Cover - RMZ 250 2007-09

Gyártó:
Cikkszám:
759903

46200.000056

36377.9528

46 200 Ft

Nettó: 36 378 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Tank Cover - RMZ 250 2007-09

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Tank Cover - RMZ 250 2007-2009

Fedezd fel a PRO-CARBON RACING Suzuki Tank Cover kiváló minőségét, amely kifejezetten a RMZ 250 2007-2009 modellekhez készült. Ha a legjobbat keresed a motorodhoz, akkor jó helyen jársz. Ez a tankvédő tökéletes választás, ha meg akarod óvni a tankot a sérülésektől, karcolásoktól, és egyúttal stílusos megjelenést is szeretnél biztosítani a motorodnak.

Prémium Anyagok és Kivitelezés

A PRO-CARBON RACING termékeket a legjobb minőségű karbon anyagokból állítják elő, amelyek magas fokú strapabíróságot és tartósságot biztosítanak. A kiváló minőségű karbon anyag biztosítja a termék könnyedségét és erősségét, így nemcsak esztétikai, hanem funkcionális előnyöket is nyújt. A szénszálas anyag ellenáll a kopásnak, hőnek és egyéb környezeti hatásoknak, így a tank alaktartó és hosszú élettartamú marad.

Funkcionalitás és Védelem

A PRO-CARBON RACING tankvédő kitűnően védi a motorkerékpár tankját a különböző mechanikai behatásoktól és karcolódásoktól. Legyen szó terepmotorozásról vagy utcai használatról, ez a tankvédő biztosítja, hogy a motorod mindig a legjobb állapotban maradjon. Az integrált kialakítás egyszerű telepítést tesz lehetővé anélkül, hogy a motor szerkezetében változtatásokat kellene végrehajtani.

Könnyű Telepítés

A tankvédő telepítése egyszerű és gyors, még kezdők számára is. Nincs szükség speciális szerszámokra vagy technikai tudásra. Egyszerűen helyezd fel a tankra, és máris élvezheted a PRO-CARBON RACING termék által nyújtott védelmet. A csomag tartalmazza a szükséges szerelvényeket és útmutatót a zökkenőmentes telepítés érdekében.

Stílusos Megjelenés

Nem csak a védelem szempontjából kiváló, hanem stílusos megjelenést is biztosít a motorodnak. A fekete karbon textúra modern és elegáns kinézetet kölcsönöz, amely kiemeli a motor sportos karakterét. Az igényes kivitelezés és a precíz illeszkedés garantálja a motorod egyedülálló megjelenését.

Specifikációk

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Kompatibilitás: Suzuki RMZ 250 2007-2009
  • Anyag: Karbon
  • Szín: Fekete
  • Telepítés: Egyszerű, csomagban található szerelési útmutatóval

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a motorod a legjobb védelemben részesüljön. Rendelje meg most a PRO-CARBON RACING Suzuki Tank Cover terméket a webshopunkból, és tapasztald meg a prémium minőségű védelem és stílus előnyeit!

Cikkszám: 759903
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Suzuki RMZ250 2007, 2008, 2009

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges