PRO-CARBON RACING KTM Tank Borítás 2019 Teljes Készlet - 250/350/450 SX-F ÚJ

Gyártó:
Cikkszám:
759514

92500.000039

72834.6457

92 500 Ft

Nettó: 72 835 Ft

PRO-CARBON RACING KTM Tank Borítás 2019 Teljes Készlet - 250/350/450 SX-F ÚJ

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING KTM Tank Borítás 2019 Teljes Készlet - 250/350/450 SX-F ÚJ

A motorok szerelmesei és a versenyzők számára bemutatjuk a PRO-CARBON RACING legújabb alkotását: a KTM Tank Borítás 2019 Teljes Készletet. Ez a prémium minőségű készlet kifejezetten a 250/350/450 SX-F modellekhez készült, biztosítva a tökéletes illeszkedést és teljesítményt.

A tank borítás készlet számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amelyek minden motoros számára vonzóak lehetnek:

  • Kiváló Minőségű Anyagok: A termék karbonszálas anyagból készült, amely könnyű ugyanakkor extrém erős. Az anyag előnye, hogy nem csak esztétikai értéket ad a motorodnak, hanem jelentősen növeli annak védelmét és tartósságát is.
  • Aerodinamikai Optimalizáció: A karbonszálas anyagnak és a precízen megtervezett kialakításnak köszönhetően a tank borítás csökkenti a légellenállást, ami növeli a motor teljesítményét és javítja a vezetési élményt.
  • Egyedi Design: A PRO-CARBON RACING termékek híresek az egyedi designjukról. Ez a kit sem kivétel, elegáns és sportos megjelenést biztosítva motorod számára. Emellett a borítás tökéletesen illeszkedik a KTM modelljeihez, tehát ne aggódj a kompatibilitás miatt.
  • Egyszerű Telepítés: A készlet tartalmazza az összes szükséges elemet és egy részletes telepítési útmutatót, amely megkönnyíti az egyéni szerelést is. Nem szükséges különleges szerszámok vagy szakértelem a felszereléshez.
  • Nagyobb Élettartam: A karbonszálas anyagok ellenállóak az időjárási hatásokkal és a mechanikai sérülésekkel szemben, így a tank borítás hosszú éveken át megőrzi újszerű állapotát.

A termék megfelel a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak, amelyeket a PRO-CARBON RACING garantál. A készlet nem csak a versenypályákon állja meg a helyét, hanem a mindennapi használat során is kiváló élményt nyújt.

Miért Válaszd a PRO-CARBON RACING KTM Tank Borítást?

A PRO-CARBON RACING kínálatában található termékek mindig is a minőséget és a megbízhatóságot szimbolizálják. Ez a tank borítás sem kivétel, és különleges odafigyeléssel készült, hogy minden motoros igényét kielégítse. Ha a legjobbat szeretnéd motorodnak, akkor ez a készlet a tökéletes választás.

Ne hagyd ki ezt a kiváló terméket, rendeld meg ma, és élvezd az új tank borítás kínálta előnyöket!

Webshopunkban számos más motoralkatrész és kiegészítő közül választhatsz. Nézz körül további ajándéktárgyaink között, és tedd teljessé a motorod minden részét.

Cikkszám: 759514
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka KTM
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
KTM 250SXF 2019
KTM 350SXF 2019
KTM 450SXF 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges