PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
759656

46200.000056

36377.9528

46 200 Ft

Nettó: 36 378 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2017-19

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol minőségi motoralkatrészek és motoros ruházatok széles választékát találja. Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover kifejezetten a KX250F modellévei 2017-19 számára készült változatát. Ez a termék a Tank idomok kategóriánk egyik kiemelt darabja. Ha fontos Önnek a motorja megjelenése és védelme, akkor ez a tank fedél egy tökéletes választás.

Kiemelt Tulajdonságok:

  • Prémium anyagok: A PRO-CARBON RACING tank fedelek híresek robosztus és könnyű szerkezetükről, amelyek karbon szállal erősítettek. Ez extra védelmet nyújt a motor üzemanyag tartályának sérülései ellen.
  • Precíz illeszkedés: A fedél tökéletesen passzol a Kawasaki KX250F modellre (2017-19), biztosítva ezzel a stabil rögzítést és a professzionális megjelenést. Nem kell alkalmazkodni vagy módosítani semmit a felszerelés közben.
  • Ellenállóság: A tank fedél kifejezetten a legnehezebb körülményekre lett tervezve. Ellenáll a karcolásoknak, ütődéseknek és a vibrációnak, így biztosítva a motor maximális védelmét.
  • Esztétikus dizájn: A karbon anyag és az elegáns kialakítás kiemeli a motorjának sportos jellegét, és egyedi megjelenést kölcsönöz neki.
  • Könnyű telepítés: A tank fedél felszerelése gyors és egyszerű. A szükséges szerelési útmutató mellékelve van a termékhez, így a telepítés akár otthon is problémamentesen elvégezhető.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Tank Fedelet?

A motorosok egy dinamikus és aktív életstílust képviselnek, ahol a megbízhatóság és a teljesítmény javítása alapvető fontosságú. A PRO-CARBON RACING kiváló minőségű termékei minden elvárást felülmúlnak, amit a motorosok támaszthatnak egy tank fedéllel szemben. A termék úgy lett kialakítva, hogy megvédje a motor legkényesebb részét, miközben stílusos és modern megjelenést biztosít.

Műszaki Túra, motocross vagy off-road használat esetén is számíthat a PRO-CARBON RACING tank fedélre. Megóvja a tankot az esetleges károsodásoktól, így növelve a motor élettartamát és esztétikai vonzerejét.

Rendeld Meg Most!

Vásárolja meg most a PRO-CARBON RACING Kawasaki Tank Cover - KX250F 2017-19 termékünket a webáruházunkban. Kattintson ide, és tegye kosarába ezt a prémium minőségű tank fedelet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorkerékpárját a legjobb védelmet nyújtó alkatrészekkel lássa el!

Cikkszám: 759656
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Kawasaki
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Kawasaki KX250F 2017, 2018, 2019

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges