PRO-CARBON RACING Husqvarna Tankfedél - Oldalak - TC 2016-18

Gyártó:
Cikkszám:
761057

46200.000056

36377.9528

46 200 Ft

Nettó: 36 378 Ft

PRO-CARBON RACING Husqvarna Tankfedél - Oldalak - TC 2016-18

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Husqvarna Tankfedél - Oldalak - TC 2016-18

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tankfedél - Oldalak kifejezetten a 2016-18 közötti TC modellekhez készült, és tökéletes választás a Husqvarna tulajdonosok számára, akik a legmagasabb minőséget és teljesítményt keresik. A termék kínálta előnyök és tulajdonságok kiemelkedővé teszik minden motoros számára, akik komolyan veszik a versenyzést és a motoros kalandozást.

Kiváló Minőség és Tartósság

Ez a tankfedél kiváló minőségű karbonból készült, ami nemcsak könnyűvé, de rendkívül tartóssá is teszi. A PRO-CARBON RACING híres arról, hogy csak prémium anyagokat használ, amelyek ellenállnak a legkeményebb körülményeknek is, így biztos lehetsz benne, hogy a termék hosszú élettartamú lesz.

Precíz Tervezés és Illeszkedés

A Husqvarna TC 2016-18 modellekhez készült tankfedél tökéletesen illeszkedik, mivel minden darabot pontosan az adott modellre terveztek. Az illeszkedés milliméterre pontos, ami garantálja, hogy a tankfedél nemcsak jól néz ki, de funkcionálisan is tökéletesen működik.

Stílus és Design

A termék modern és agresszív dizájnt kínál, amely kiemeli a motor sportos megjelenését. A karbon textúrája és fényes felülete egyedi megjelenést kölcsönöz a motorodnak, amely mindenki figyelmét felkelti.

Könnyű Szerelhetőség

A tankfedél felszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel speciális szerszámokat vagy szakértelmet. Részletes útmutatót mellékelünk, amely lépésről lépésre vezeti végig a felhasználót a szerelés folyamatán, így bárki könnyedén elvégezheti azt otthon is.

Aerodinamika

Nem csupán esztétikai funkciókat lát el a termék, hanem jelentős aerodinamikai előnyökkel is jár. A karbon anyag és a speciális forma csökkenti a légáramlás ellenállását, amely növeli a motor stabilitását nagy sebességnél is. Ez különösen fontos a versenypályán.

Részletes Termékinformáció

  • Gyártó: PRO-CARBON RACING
  • Anyag: Karbon
  • Kompatibilis modellek: Husqvarna TC 2016-18
  • Termékkategória: Motoralkatrész > Webshop > Idomok, idomszettek > Tank idomok

A PRO-CARBON RACING Husqvarna Tankfedél egy hinni ajánlott termék minden motorkerékpár rajongónak és versenyzőnek, akik a Husqvarna TC 2016-18 modellel rendelkeznek. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy partnere legyen a legjobb minőségben és teljesítményben, amit a piac kínál!

Cikkszám: 761057
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna TC 2016, 2017, 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges