Hűtővédő PIROS HUSQVARNA WR125 2011

Gyártó:
Cikkszám:
689976
Gyári cikkszám:
AX1164

38299.999981

30157.4803

-7%

38 300 Ft

41 000 Ft
Nettó: 30 157 Ft

Hűtővédő PIROS HUSQVARNA WR125 2011

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Hűtővédő PIROS HUSQVARNA WR125 2011

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban, ahol a legjobb minőségű termékeket kínáljuk motorosok számára. Egyik kiemelkedő termékünk a hűtővédő PIROS HUSQVARNA WR125 2011 motorkerékpárhoz, amelyet az elismert AXP Racing gyárt.

Termékjellemzők

  • Szín: Piros
  • Model: Husqvarna WR125 2011
  • Kategória: Hűtővédők
  • Gyártó: AXP Racing

Prémium minőség

Az AXP Racing hűtővédői prémium minőségű anyagokból készülnek, amelyek nemcsak védelmet nyújtanak a motor hűtőrendszerének, hanem hozzájárulnak annak hosszabb élettartamához is. Az ellenálló szerkezetnek köszönhetően a hűtővédő képes megakadályozni a sérüléseket, amelyek karbantartás és tisztítás során jelentkezhetnek.

Tökéletes illeszkedés

Ez a modell kifejezetten a Husqvarna WR125 2011 motorkerékpárhoz lett tervezve, így garantált a tökéletes illeszkedés és könnyű felszerelés. A telepítés folyamata egyszerű és gyors, különleges szerszámok nélkül végezhető el, ami nagyban megkönnyíti a motorosok életét.

Esztétikai megjelenés

A piros színű hűtővédő nemcsak funkcionalitásában kiváló, hanem esztétikailag is nagyszerű kiegészítője lesz motorodnak. A sportos és modern megjelenés hozzájárul ahhoz, hogy a motorod kitűnjön a tömegből, miközben védelmet is biztosít a hűtőrendszernek.

Kiváló védelem

Ezek a hűtővédők speciálisan úgy lettek kialakítva, hogy maximális védelmet nyújtsanak a hűtőrendszer számára az úthibák, kövek, és egyéb akadályok ellen. A robustus álatalakításnak és magas minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú távú védelmet biztosítanak még a legkeményebb körülmények között is.

Környezetbarát anyaghasználat

Az AXP Racing hűtővédők gyártása során figyelembe veszik a környezetvédelmi szempontokat is. Az anyagok kiválasztásánál fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság és a fenntarthatóság, így biztos lehetsz benne, hogy a termék nemcsak a motorod, hanem a környezet számára is kedvező.

Vásárlói vélemények

A hűtővédőt használó motorosok rendkívül pozitív tapasztalatokról számolnak be. Kimondottan elégedettek a termék minőségével, könnyű felszerelhetőségével, illetve azzal, hogy mennyire hatékonyan védi a hűtőrendszert. Az esztétikai értékét is gyakran emlegetik, hiszen a piros szín dinamikussá teszi a motor megjelenését.

Tedd kosárba most!

Ne habozz tovább! Tedd kosaradba ezt a kiváló minőségű hűtővédő PIROS HUSQVARNA WR125 2011 terméket, és élvezd motorod hosszabb élettartamát és megjelenésének új szintjét!

Webshopunkban további motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékával várunk, hogy minden motoros igényedet kielégíthesd egy helyen.

Cikkszám: 689976
Gyári cikkszám: AX1164
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Husqvarna
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Husqvarna WR125 2011

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges