Hűtővédő PIROS HONDA CRF250R 2018

Gyártó:
Cikkszám:
690043
Gyári cikkszám:
AX1478

48000.000012

37795.2756

-6%

48 000 Ft

51 300 Ft
Nettó: 37 795 Ft

Hűtővédő PIROS HONDA CRF250R 2018

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

A magyarországi motorsport rajongók figyelem! Bemutatjuk az AXP Racing által készített piros hűtővédőt a 2018-as Honda CRF250R-hez. Ez a kiváló minőségű motoralkatrész kifejezetten a terepmotorok rajongóinak készült, akik számára a megbízhatóság és a teljesítmény a legfontosabb.

Ez a hűtővédő kimagasló védelmet nyújt a motor hűtőrendszere számára, és elengedhetetlen a pályán és az ösvényeken egyaránt. A versenyzők és hobbimotorosok számára egyaránt fontos, hogy a motor hűtőrendszere mindig megfelelő hőmérsékleten működjön, hogy elkerülhetők legyenek az esetleges meghibásodások. A piros hűtővédő erős, mégis könnyű anyagból készült, amely ellenáll az ütésnek és a karcolásoknak, ezzel biztosítva a hosszantartó használatot és a maximális védelmet.

Kiemelt jellemzők:

  • Specifikus kialakítás: Kifejezetten a 2018-as Honda CRF250R modellhez tervezett, így tökéletesen illeszkedik, és nem igényel semmilyen utólagos módosítást.
  • Kiváló minőségű anyagok: Az AXP Racing híres a magas minőségű motoralkatrészek gyártásáról, és ez a hűtővédő sem kivétel. Strapabíró és könnyű anyagból készült, amely hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújt.
  • Fokozott védelem: Megóvja a motor hűtőrendszerét a külső sérülésektől, mint például a kövektől, sárral és törmelékkel való érintkezéstől.
  • Könnyű telepítés: A hűtővédő kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű felszerelést, amihez nem szükséges speciális szerszám.
  • Esztétikus megjelenés: A piros szín modern és sportos megjelenést kölcsönöz a motornak, ami feltűnő és vonzó a pályán és az utcán egyaránt.

A hűtővédő nem csak funkcionalitásában kiemelkedő, de esztétikailag is jelentős mértékben hozzájárul a motor megjelenéséhez. A piros színű design különleges megjelenést biztosít, ami még karakteresebbé és stílusosabbá teszi a Honda CRF250R-et. Emellett az AXP Racing minősége garancia arra, hogy a vásárlók mindig a legjobbat kapják motorjuk számára.

Ha Ön is olyan motoros, aki kiemelt figyelmet fordít a motorja védelmére és megjelenésére egyaránt, akkor ez a hűtővédő a legjobb választás. Ne habozzon, válassza az AXP Racing piros hűtővédőt a 2018-as Honda CRF250R-hez, és garantáltan elégedett lesz a teljesítményével és tartósságával!

Cikkszám: 690043
Gyári cikkszám: AX1478
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka Honda
Munkaütem 4T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CRF250R 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges