Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018

Gyártó:
Cikkszám:
690044
Gyári cikkszám:
AX1489

48000.000012

37795.2756

-6%

48 000 Ft

51 300 Ft
Nettó: 37 795 Ft

Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018

  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018

A Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018 az AXP Racing által gyártott prémium minőségű motoralkatrész, amely a BETA 125RR 2018 típusú motorkerékpárhoz készült. Ez a hűtővédő kifejezetten úgy lett tervezve, hogy maximális védelmet és tartósságot nyújtson motorod hűtőrendszerének. Ha megszállott motorozó vagy, és gyakran találkozol kemény terepviszonyokkal, ez a hűtővédő elengedhetetlen kiegészítő lehet számodra.

Fő Jellemzők:

  • Kiváló minőség: Az AXP Racing hűtővédője magas minőségű anyagokból készült, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a sérülések ellen.
  • Tartósság: Az anyag ellenáll a korróziónak és az oxidációnak, hosszú élettartamot garantálva.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerűen telepíthető, minden szükséges szerelési tartozékkal együtt érkezik.
  • Elegáns Tervezés: A piros szín merész, sportos megjelenést kölcsönöz motorodnak.
  • Ezzel a hűtővédővel felkészítheted motorod a legkeményebb terepviszonyokra, miközben megőrzöd annak esztétikai vonzerejét. Az AXP Racing márka híres a versenyzésben használt alkatrészeiről, így biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható és teljesítmény-orientált komponenst kapsz.

    Miért válassz AXP Racing hűtővédőt?

    Az AXP Racing már évek óta az élvonalban van a motoralkatrészek fejlesztése és gyártása terén. Termékeik sok profi és amatőr motorversenyző kedvenc választása, köszönhetően a kiváló minőségnek és a csúcsteljesítménynek. A Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018 nem csupán egy egyszerű kiegészítő, hanem egy befektetés motorod védelmébe és hosszú élettartamába.

    Telepítés szempontjából is kiemelkedő: a pontos illeszkedés garantálja, hogy a hűtőrendszer minden kritikus részét védi, miközben nem akadályozza a motor hőelvezetését. Minden szükséges csavar és szerelőeszköz megtalálható a csomagban, így akár saját kezűleg is könnyedén telepítheted.

    Kompatibilitás:

    A hűtővédő kifejezetten a BETA 125RR 2018 modellhez lett tervezve, így biztos lehetsz a tökéletes illeszkedésben.

    Karbantartás:

    A hűtővédő minimális karbantartást igényel; egy egyszerű tisztítással hosszú ideig megőrizheted annak újszerű állapotát. Az anyag ellenáll a kémiai anyagoknak és az időjárás viszontagságainak, így minden körülmény között megbízható védelmet nyújt.

    Összefoglalva, a Hűtővédő PIROS BETA 125RR 2018 tökéletes választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné járműve számára, mind funkcionalitás, mind esztétika szempontjából. Válaszd az AXP Racing minőséget és élvezd a nyugodt motorozást anélkül, hogy aggódnod kellene a hűtőrendszer sérülése miatt.

    Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megrendeld ezt a kiváló hűtővédőt, és biztosítsd motorod számára a legjobb védelmet még ma!

Cikkszám: 690044
Gyári cikkszám: AX1489
#Szín Piros
Állapot Új
Anyag Alumínium
Márka BETA
Munkaütem 2T
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
BETA 125RR 2018

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges