X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készlet KTM, Husqvarna, 2017 - XG-1860

Gyártó:
Cikkszám:
970515
Gyári cikkszám:
XG-1860

13399.999997

10551.1811

13 400 Ft

Nettó: 10 551 Ft

X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készlet KTM, Husqvarna, 2017 - XG-1860

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készlet KTM, Husqvarna, 2017 - XG-1860

Ismerje meg az X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készletet, amely kifejezetten a 2017-es KTM és Husqvarna motorkerékpárokhoz készült. Ha Ön szenvedélyes motoros, aki minden terepkihívást szeretne leküzdeni, akkor ez a szerelő készlet elengedhetetlen kiegészítője lesz motorkerékpárjának. Ez a készlet nemcsak megvédheti a motorját a túlmelegedéstől, hanem növeli a teljesítményt és a megbízhatóságot is.

A X-GRIP márka híres a kiváló minőségű és tartós motoralkatrészeikről. Ebben a szerelő készletben minden szükséges alkatrész és tartozék megtalálható, hogy biztonságosan és hatékonyan rögzítse a radiátor-ventilátort a motorblokkjához. A termék pontos illeszkedést biztosít, így elkerülheti a kellemetlen zörgéseket és rezonanciát, ami gyakran előfordul más, alacsonyabb minőségű termékeknél.

Miért válassza az X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készletet?

  • Kiváló minőség: Az X-GRIP termékek cink és alumíniumötvözetekből készülnek, amelyek tartósak és ellenállnak a korróziónak.
  • Egyszerű telepítés: A készlet minden szükséges csavart, alátétet és más szerelési kiegészítőt tartalmaz, így a telepítés gyors és egyszerű.
  • Optimalizált hűtés: A radiátor-ventilátor jelentősen csökkenti a motor hőmérsékletét, ami növeli a teljesítményt és megnöveli az élettartamot.
  • Pontosság és stabilitás: A speciálisan kialakított alkatrészek tökéletesen illeszkednek, így elkerülhető a balesetveszély és a motor meghibásodása.
  • Garancia: A termékre garancia is vonatkozik, ami tovább növeli a biztonságérzetet.

Az X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készlet nagyszerű választás mind az amatőr, mind a profi motorosok számára, akik maximális teljesítményre és biztonságra törekszenek. Ez a szerelő készlet ideális terep- és enduro motorokhoz, ahol a motor hűtése kulcsfontosságú a megfelelő működéshez.

Technikai adatok:

  • Modell: XG-1860
  • Kompatibilitás: 2017-es KTM, Husqvarna motorkerékpárok
  • Anyag: Cink-alumínium ötvözet
  • Tartalom: Szerelési útmutató, csavarok, alátétek, ventilátor rögzítő elemek
  • Garancia: 1 év

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy fejlessze és megvédje motorkerékpárját. Rendelje meg most az X-GRIP Radiátor-Ventilátor szerelő készletet a webshopunkon keresztül, és tapasztalja meg a különbséget!

Cikkszám: 970515
Gyári cikkszám: XG-1860
Állapot Új
Márka KTM
Márka Gas Gas
Márka Husqvarna
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges