S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PIROS/KÉK (XS-2XL) RT-P3

Gyártó:
Cikkszám:
881672
Gyári cikkszám:
RT-P3

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PIROS/KÉK (XS-2XL) RT-P3

  • 2XL
  • M
  • S
  • XS
  • Piros/Kék
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PIROS/KÉK (XS-2XL) RT-P3

Fedezze fel a legújabb S3 Thermo Kabátot, amely az S3 RACING TEAM Pilot Trial sorozat része. Ez a kabát nem csupán egy egyszerű védőfelszerelés - ez egy igazi mestermunka, amely megalkotásakor a legmagasabb szintű technikai és dizájn követelmények vezérelték a tervezőket. A S3 RACING TEAM Pilot Trial RED/BLUE (XS-2XL) RT-P3 egy prémium minőségű motoros kabát, amely nem csak stílusos megjelenést biztosít, de maximális biztonságot és komfortot is nyújt a motorosok számára.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Csúcstechnológiás anyagok: A kabát anyaga kiváló minőségű, hőszigetelő anyagból készült, amely melegen tart és kiváló védelmet nyújt a hideg időjárási körülmények között.
  • Anatómiai kialakítás: Ergonomikus dizájnja kiváló mozgásszabadságot biztosít, ugyanakkor maximálisan védi a motoros legkritikusabb részeit.
  • Szellőzés: A kabát speciális szellőzőnyílásokkal van felszerelve, amelyek biztosítják a megfelelő szellőzést és megakadályozzák a túlmelegedést.
  • Állíthatóság: A különböző állítható pántok és cipzárok lehetővé teszik, hogy a kabát tökéletesen illeszkedjen a viselőjére.
  • Biztonsági Jellemzők: A kabát stratégiailag elhelyezett erősített részekkel rendelkezik, amelyek fokozzák a védelmet az esetleges balesetek során.

Stílus és Kényelem

Nincs is annál fontosabb, mint az, hogy a motoros ruházat ne csak védelmet, de kényelmet is nyújtson. A S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PIROS/KÉK (XS-2XL) RT-P3 esetében mindkét tényező maximálisan teljesül. Ez a kabát minden motoros álma, akik olyan ruházatot keresnek, amely ellenáll a nehéz időjárási körülményeknek, ám mégis kényelmes viselet a mindennapok során.

Részletek és Méretek

A kabát több méretben elérhető, XS-től egészen 2XL-ig, így minden motoros megtalálhatja az ő testalkatához leginkább illeszkedő méretet. A piros és kék színkombináció nem csak divatos, de jól láthatóvá is teszi a viselőt az úton.

Ajánlott Használat

Ez a kabát ideális választás minden motoros számára, aki értékeli a minőséget és a dizájnt egyaránt. Különösen ajánlott trial motorosoknak és az S3 RACING TEAM rajongóinak, akik szeretnének egy igazán különleges és exkluzív darabbal gazdagodni.

Összegzés

Összegezve, az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PIROS/KÉK (XS-2XL) RT-P3 egy kiemelkedő minőségű, technikailag kifinomult motoros kabát, amely minden szempontból kielégíti a modern motorosok igényeit. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget, és szerezze be most webáruházunkban!

Cikkszám: 881672
Gyári cikkszám: RT-P3
#Méret XS
#Méret S
#Méret 2XL
#Méret M
#Szín Piros/Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges