S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PINK/BLUE (XS-XL) RT-C3

Gyártó:
Cikkszám:
881671
Gyári cikkszám:
RT-C3

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PINK/BLUE (XS-XL) RT-C3

  • 2XL
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • Rózsaszín/Kék
Rendelhető
Rendelhető

S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PINK/BLUE (XS-XL) RT-C3

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Kabát > Trial

Gyártó: S3

Ha egy sokoldalú, nagy teljesítményű és stílusos motoros kabátot keresel a motoros felszerelésedhez, akkor az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PINK/BLUE (XS-XL) RT-C3 ideális választás. Ez a kabát nem pusztán egy ruhadarab; ez egy megbízható társ minden motoros kaland során, köszönhetően a fejlett technológiáknak és a S3 büszke örökségének.

Prémium Anyagok és Kiváló Kényelem

Az S3 Thermo Kabát kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és kényelmet. A lélegző, de ugyanakkor hőszigetelő anyagok lehetővé teszik, hogy bármilyen időjárási körülmények között motorozhass, legyen az hideg téli nap vagy hűvös tavaszi reggel. A belső bélés puhán simul a bőrhöz, így garantálva a maximális kényelmet hosszú távú használat esetén is.

Innovatív Tervezés és Kialakítás

Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű motoros felszerelést kapd, a S3 Thermo Kabát rendkívül gondosan lett megtervezve. Az ergonomikus szabás és a stratégiailag elhelyezett rugalmas panelek biztosítják a kiváló mozgásszabadságot, mely különösen fontos a trial motorozás során. Emellett a szél- és vízálló tulajdonságok gondoskodnak arról, hogy a legszélsőségesebb körülmények között is száraz és védelem alatt maradj.

Stílusos Megjelenés

Ez a kabát nemcsak funkcionális, hanem rendkívül stílusos is. Az élénk pink és kék színek, valamint a S3 Racing Team logók garantáltan vonzzák a tekinteteket és kiemelnek a tömegből. A modern és sportos dizájn miatt ez a kabát nemcsak a kétkerekűn ülve lesz kitűnő választás, hanem az utcai viseletben is remekül megállja a helyét.

Biztonság és Védelem

Az S3 Thermo Kabát beépített védelmi funkciókkal is rendelkezik. A karok, vállak és hát területén elhelyezett protektorok biztosítják, hogy mindig védelem alatt legyél motorozás közben. A fényvisszaverő elemek további biztonságot nyújtanak, különösen rossz látási viszonyok között vagy éjszaka.

Részletek és Méretek

A kabát XS-től XL-ig terjedő méretekben elérhető, így mindenki megtalálja a számára ideális méretet. Az állítható mandzsetták és derékrész lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen a testalkathoz, és maximális kényelmet biztosítson.

Összegezve, az S3 Thermo Kabát S3 RACING TEAM Pilot Trial PINK/BLUE (XS-XL) RT-C3 ideális választás minden motoros számára, aki elvárja a legmagasabb szintű teljesítményt, kényelmet és stílust. Ne habozz, szerezd be még ma, és emeld új szintre motoros élményeidet!

Cikkszám: 881671
Gyári cikkszám: RT-C3
#Méret XS
#Méret S
#Méret XL
#Méret 2XL
#Méret M
#Szín Rózsaszín/Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges