S3 Soft Shell Protec Kabát Fekete (S-4XL) Y-035

Gyártó:
Cikkszám:
880690
Gyári cikkszám:
Y-035

66600.000023

52440.9449

66 600 Ft

Nettó: 52 441 Ft

S3 Soft Shell Protec Kabát Fekete (S-4XL) Y-035

  • 2XL
  • 3XL
  • 4XL
  • L
  • M
  • S
  • XL
  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

S3 Soft Shell Protec Kabát Fekete (S-4XL) Y-035 egy kiváló minőségű motoros kabát, amelyet kifejezetten enduro motorosok számára terveztek. Ez a kabát a S3 vezető gyártó által kínált prémium kategóriás termék, amely ötvözi a modern technológiát és a kényelmet a maximális védelmi funkcióval.

Anyag és Kialakítás:
Az S3 Soft Shell Protec kabát strapabíró és rugalmas soft shell anyagból készült, amely megvédi a motorost az időjárás viszontagságaitól. Az anyag vízálló és szélálló, így esős és szeles napokon is kényelmes viseletet biztosít. A kabát ergonomikus tervezésű, ami maximális mozgásszabadságot és kényelmet nyújt bármilyen motoros helyzetben.

Védelem:
A kabát különleges védelemmel van ellátva, hogy megóvja a motorost az esetleges balesetek során. A vállak és a könyökök erősített, ütéscsillapító betétekkel vannak felszerelve, amelyek csökkentik a sérülés kockázatát. Emellett a kabát rendelkezik egy beépített protektor hálóval, amely további védelmet nyújt a hátgerinc számára.

Komfort és Funkciók:
Az S3 Soft Shell Protec kabát könnyen fel- és levehető, köszönhetően a kiváló minőségű cipzáraknak és a tépőzáras mandzsettáknak. A kabát bélése puha és légáteresztő, így hosszú távú motorozás során is kényelmes viselet. A több praktikus zseb lehetővé teszi a személyes tárgyak biztonságos elhelyezését és könnyű hozzáférését.

Méretek:
A kabát több méretben elérhető, S-től 4XL-ig, így minden motoros megtalálhatja a számára tökéletes illeszkedést.

Stílus:
A fekete szín elegáns és időtálló, amely minden motoros öltözékhez illik. A modern design és a részletekre való odafigyelés teszi az S3 Soft Shell Protec kabátot nemcsak funkcionálisan kiválóvá, hanem vizuálisan is vonzóvá.

Ha Ön egy enduro motoros, aki a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresi, akkor az S3 Soft Shell Protec Kabát Fekete (S-4XL) Y-035 a tökéletes választás.

Cikkszám: 880690
Gyári cikkszám: Y-035
#Méret M
#Méret 3XL
#Méret 2XL
#Méret L
#Méret XL
#Méret 4XL
#Méret S
#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges