S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X

Gyártó:
Cikkszám:
973738
Gyári cikkszám:
TS-6100-X

9705.34

7642.0000

9 705 Ft

Nettó: 7 642 Ft

S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X

Rendelhető
Rendelhető

S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X

Kategória: Motoralkatrész > Ruházat > Felső ruházat

Gyártó: S3

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol megtalálható a S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X, egy kiváló minőségű felső ruházati termék a motorosok számára. Ez a S3 termék nem csak divatos és kényelmes, hanem megfelelő védelmet is nyújt a motorozás során.

Termék részletes leírása

A S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X egy tökéletes póló a mindennapi motoros élethez, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást. A csíkos dizájn és a lenyűgöző grafika azonnal felkelti a figyelmet, miközben a kényelmes anyag és a precíziós varrás biztosítja, hogy a póló hosszú távon is viselhető legyen.

Fő jellemzők:

  • Stílus: Casual Racing
  • Szín: Színes csíkokkal
  • Anyag: Kiváló minőségű pamut
  • Komfort: Puha tapintású, légáteresztő anyag
  • Illesztés: Normál, férfiak és nők számára egyaránt megfelelő
  • Méretek: S-től XL-ig elérhető
  • Grafika: Lenyűgöző versenyzős stílusú nyomatok

Kényelmi és teljesítményi szempontok

A S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X tervezésekor kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a póló ne csak jól nézzen ki, de kényelmes is legyen hosszabb motorozás alatt. Az anyag könnyen lélegezhető, amely segít fenntartani a megfelelő testhőmérsékletet még melegebb időjárási körülmények között is. A kiváló minőségű pamut anyag emellett tartós és ellenáll a mindennapi kopásnak.

Stílus és megjelenés

Ez a póló tökéletes választás mindazoknak, akik szívesen mutatják meg motoros stílusukat a mindennapokban is. A színes csíkok és a versenyzős stílusú nyomatok egyedi és figyelemfelkeltő megjelenést biztosítanak. A normál illesztés pedig garantálja, hogy a póló minden alkatra jól illeszkedjen.

Karbantartási tanácsok

Annak érdekében, hogy pólója hosszú évekig megőrzője eredeti állapotát, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi karbantartási tanácsokat:

  • Kézi vagy gépi mosás alacsony hőmérsékleten
  • Ne használjon fehérítőt
  • Szárítógép helyett levegőn szárítsa
  • Vasalás közepes hőmérsékleten, a nyomatokat kerülve

Összefoglalva, a S3 T-SHIRT STRIPES S3 CASUAL RACING TS-6100-X egy kiváló választás mindenkinek, aki értékeli a stílust és a kényelmet a motoros ruházatban. Kiváló minőségű anyagokból készült, és lenyűgöző dizájnjával kitűnik a tömegből. Ne habozzon, rendelje meg ma, és élvezze a minden nap viselhető motoros eleganciát!

Cikkszám: 973738
Gyári cikkszám: TS-6100-X
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges