X-GRIP (XG-2115) BRAAAAP Throttle cam kit 2

Gyártó:
Cikkszám:
756312
Gyári cikkszám:
XG-2115

2401.57

1891.0000

2 402 Ft

Nettó: 1 891 Ft

X-GRIP (XG-2115) BRAAAAP Throttle cam kit 2

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP (XG-2115) BRAAAAP Throttle cam kit 2

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Bemutatjuk az új X-GRIP (XG-2115) BRAAAAP Throttle cam kit 2-t, amelyet kifejezetten a motorosok számára terveztek, akik a legjobb teljesítményt és irányíthatóságot keresik. Ez az átfogó gázkar készlet mindazt kínálja, amit egy elkötelezett motoros elvárhat.

Prémium minőség és teljesítmény

Az X-GRIP BRAAAAP Throttle cam kit 2 kiváló minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a hosszú élettartamot és megbízhatóságot még a legkeményebb körülmények között is. A kar kit precíziós mérnöki munkával készült, hogy garantálja a tökéletes illeszkedést és működést valamennyi motorkerékpár típushoz.

Fokozott kezelhetőség és irányíthatóság

Az X-GRIP BRAAAAP Throttle cam kit 2 kifejezetten úgy lett tervezve, hogy fokozza a motoros irányíthatóságát és reagálási képességét. A különböző gázkar profilok lehetővé teszik a motoros számára, hogy testre szabja a gázreakciót a saját preferenciái szerint, így jobb irányíthatóságot és nagyobb élvezetet biztosít minden vezetési helyzetben.

Könnyű telepítés

Ezt a gázkar készletet kifejezetten úgy tervezték, hogy egyszerűen beszerelhető legyen, még a kevésbé tapasztalt motorosok számára is. Minden szükséges alkatrész és részletes útmutató megtalálható a csomagban, hogy a telepítés zökkenőmentes és gyors legyen.

Széleskörű kompatibilitás

Az X-GRIP BRAAAAP Throttle cam kit 2 számos motorkerékpár márkával és típussal kompatibilis, így biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik az Ön motorjához, legyen az egy sportmotor, túramotor vagy akár terepmotor.

Professzionális megjelenés és design

Nem csak technikailag fejlett, de megjelenésében is lenyűgöző az X-GRIP BRAAAAP Throttle cam kit 2. A kar kit modern, elegáns dizájnnal rendelkezik, amely tökéletesen kiegészíti motorja stílusát.

Biztonság és megbízhatóság

Az X-GRIP számára a biztonság az egyik legfontosabb szempont. Ezért a BRAAAAP Throttle cam kit 2 tervezése során különös figyelmet fordítottak arra, hogy a termék maximálisan megbízható és biztonságos legyen, akár hosszú távon is.

Ha igazán kompromisszumok nélküli teljesítményt és irányíthatóságot keres, az X-GRIP (XG-2115) BRAAAAP Throttle cam kit 2 a tökéletes választás. Vásároljon most a motoralkatrész specialistánál, amely nem csak a minőséget, hanem a megfizethetőséget is garantálja.

#Szín Fekete
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges