X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001

Gyártó:
Cikkszám:
986246
Gyári cikkszám:
XG-2694-001

74699.999952

58818.8976

74 700 Ft

Nettó: 58 819 Ft

X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001

A X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001 a legjobb választás a motorosok számára, akik a legmagasabb szintű védelmet és teljesítményt keresik. Ez a kiváló minőségű motoralkatrész kifejezetten arra lett tervezve, hogy megvédje motorját és csatlakozási pontjait a legkeményebb terepviszonyok esetén is.

Az X-GRIP márka ismert a motoros világban megbízhatóságáról és innovációiról. Ez a borítás kiemelkedő anyaghasználattal és precíz tervezéssel készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a tartósságot. Az anyagok, amelyeket az X-GRIP választott ehhez a modellhez, hőállóak és rendkívül ellenállóak a fizikai hatásokkal szemben.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Tökéletes illeszkedés: Az X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001 pontosan illeszkedik a motorjához, így maximális védelmet nyújt anélkül, hogy befolyásolná a teljesítményt.
  • Könnyű súly: A borítás könnyű, így nem növeli meg jelentősen a motor súlyát, ami különösen fontos a versenyzők és off-road motorosok számára.
  • Egyszerű telepítés: Az egyszerű és gyors telepítési folyamatnak köszönhetően minimalizálhatja a szerelésre fordított időt, és több időt tölthet a motorozással.
  • Esztétikus design: A borítás nem csak funkcionális, de esztétikailag is illik motorjához, így megőrizve a stílusát.
  • Maximális védelem: Védi a motor érzékeny részeit a sártól, kövektől és egyéb külső behatásoktól.

Az X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001 tele van előnyökkel, amelyek miatt elengedhetetlen választás minden motoros számára, aki komoly terepeken motorozik. A borítás nem csak a motorját védi, de növeli annak élettartamát és megőrzi az optimális teljesítményt.

Használati Útmutató

Ezt a borítást könnyen felszerelheti otthon is, a mellékelt útmutató segítségével. Csak néhány alapvető szerszámra van szüksége, és a telepítési folyamat kevesebb mint egy órát vesz igénybe. Először távolítsa el a régi vagy sérült borítást, majd alaposan tisztítsa meg a motor és a link pontjait. Ezután illessze az új X-GRIP X-TREME borítást a helyére, és rögzítse a mellékelt csavarokkal.

Karbantartás

Az X-GRIP termékei minimális karbantartást igényelnek. Rendszeres tisztítással és időnkénti ellenőrzéssel biztosíthatja a borítás hosszú élettartamát. A tisztításhoz használjon enyhe tisztítószert és puha ruhát, hogy ne károsítsa a borítás felületét.

A X-GRIP X-TREME Motor és Link Borítás XG-2694-001 tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnének extra védelmet és tartósságot motorjuk számára. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy egy prémium kategóriás terméket szerezzen be motorjához!

Cikkszám: 986246
Gyári cikkszám: XG-2694-001
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető
Vastagság 8mm

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges