X-GRIP Villa-Matrica Szett (Fekete/Zöld * Zöld/Fehér) XG-181*

Gyártó:
Cikkszám:
965335
Gyári cikkszám:
XG-181*

9599.999977

7559.0551

9 600 Ft

Nettó: 7 559 Ft

X-GRIP Villa-Matrica Szett (Fekete/Zöld * Zöld/Fehér) XG-181*

  • Fekete/Zöld
  • Zöld/Fehér
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Villa-Matrica Szett (Fekete/Zöld * Zöld/Fehér) XG-181*


Webshopunkban található X-GRIP Villa-Matrica Szett (Fekete/Zöld * Zöld/Fehér) XG-181* a motoralkatrészek világában kiemelkedő minőséget képviselő X-GRIP márka terméke. Ez a matrica szett kétféle színkombinációban érhető el: fekete/zöld és zöld/fehér, melyek tökéletesen illeszkednek különféle motorokhoz, különösen azokhoz, amelyek dinamikus, sportos megjelenést és prémium minőséget követelnek.


A szett kifejezetten úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is, legyen szó utakról vagy terepről. Az anyag felhasználása és a gyártási folyamat során a legmodernebb technológiákat alkalmazták, biztosítva ezzel a tartósságot és a hosszantartó használatot. Az X-GRIP matrica szett nemcsak esztétikai szempontból kiemelkedő, hanem praktikussági előnyeit is a motoros közösség nagyra értékeli.


A matrica szett különleges tulajdonságai közé tartozik a könnyű felhelyezhetőség és az erős tapadóerő. Az előre kivágott matricák tökéletesen illeszkednek a motorkerékpár villáihoz, így nem kell aggódnunk a méretproblémák vagy az elhelyezés miatt. A kiváló minőségű ragasztó garantálja, hogy a matricák hosszú ideig a helyükön maradnak, még a legintenzívebb igénybevétel mellett is.


Ezen kívül a matrica szett UV-álló, így ellenáll a nap káros sugarainak, megőrizve eredeti színét és fényét hosszú éveken keresztül. A vízálló tulajdonságnak köszönhetően az időjárás viszontagságai sem jelentenek akadályt, így esőben vagy mosás során sem fog leválni vagy megfakulni.


Az X-GRIP Villa-Matrica Szett különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik még egyedibbé és személyre szabottabbá szeretnék tenni járművüket, miközben magas színvonalú védelmet biztosítanak annak. A szett kialakítása modern és sportos, így különösen alkalmas versenymotorok, endurók, és crossmotorok külső dekorációjára.


A telepítés során különösebb eszközökre nincs szükség, és pár egyszerű lépéssel már el is végezhetjük a felhelyezést. Először tisztítsuk meg a villa felületét minden szennyeződéstől és zsírtól, majd távolítsuk el a matrica hátoldalán található védőfóliát. Óvatosan helyezzük fel a matricát a kíván helyre, majd egy simítóeszközzel vagy kézzel simítsuk el a levegőbuborékokat, biztosítva ezzel a tökéletes tapadást.


Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy megtekintse webshopunk további X-GRIP termékeit, amelyek között koreai alkat üzletek és motoros ruházati cikkek is megtalálhatók. Az X-GRIP nevével fémjelzett minőség és tartósság garantálja, hogy bármely termékünk egy kiemelkedő választás lesz.


Cikkszám: 965335
Gyári cikkszám: XG-181*
#Szín Fekete/Zöld
#Szín Zöld/Fehér
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges