X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320

Gyártó:
Cikkszám:
970531
Gyári cikkszám:
XG-2320

20599.999948

16220.4724

20 600 Ft

Nettó: 16 220 Ft

X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözlünk webáruházunkban, ahol a motorosok álmai valóra válnak! Kiemelt termékünkkel, a X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320-el egy prémium minőségű és innovatív motoralkatrésszel bővítjük kínálatunkat.

Termék leírása

A X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320 a motorozás szerelmeseinek lett tervezve. Ez a kiváló minőségű alkatrész nemcsak tartósságával, hanem kiemelkedő teljesítményével is hódít. A gyártó, az X-GRIP, híres precízen megmunkált és innovatív termékeiről, így biztos lehet benne, hogy a Titan Anchor fékpedál több igényes teszten és fejlesztési fázison esett át, hogy a piacra kerülhessen.

Anyag és kialakítás

A fékpedál titánból készült, amely biztosítja a páratlan erősséget és ellenállóságot. A titán anyag használata hozzájárul a fékpedál könnyűségéhez, ezáltal csökkentve a kerékpár össztömegét és optimalizálva a teljesítményt. A textúrált felület kényelmes és biztos tartást nyújt bármilyen körülmények között, legyen szó nedves vagy száraz talajon való motorozásról.

Innovatív jellemzők

  • Könnyű súly: A titán anyag használata révén a pedál rendkívül könnyű, csökkentve a motor súlyát és javítva a kezelhetőséget.
  • Tartósság: Az anyagok és a gyártási technológia biztosítja a hosszú élettartamot, még a legmostohább körülmények között is.
  • Ergonomikus kialakítás: A tervezők nagy figyelmet fordítottak a használhatóságra és a kényelemre, így a pedál hosszan tartó használat esetén sem okoz fáradtságot.
  • Könnyű felszerelés: A fékpedál gyorsan és egyszerűen felszerelhető, kompatibilis a legtöbb motorkerékpár típussal.

Felhasználási területek

A X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320 ideális választás profi versenyzőknek és hobbi motorosoknak egyaránt. A termék különösen ajánlott enduro, cross és túra motorokhoz, ahol a megbízhatóság és a teljesítmény kulcsfontosságú.

Vásárlói visszajelzések

Vásárlóink visszajelzései alapján a X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320 kiválóan ellenáll a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek, biztosítva a hosszú élettartamot. A felhasználók kiemelik a termék kivételes kényelmét és teljesítményét, amely a motorozás élményének fokozását szolgálja.

Miért válassza a X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320?

Az X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320 egy innovatív és megbízható választás minden motoros számára, aki komolyan veszi a motorozás élményét és biztonságát. A titán anyag, az ergonomikus kialakítás és a megfizethető ár mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a fékpedál a legjobb választás legyen. Kiemelkedő teljesítmény, tartósság és könnyűsúly jellemzi ezt a prémium terméket, amely bármely motorkerékpár tökéletes kiegészítője lehet.

Rendelje meg most a X-GRIP TITAN ANCHOR fékpedál XG-2320-t, és élvezze a motorozás minden pillanatát a legjobb felszereléssel!

Cikkszám: 970531
Gyári cikkszám: XG-2320
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges