X-GRIP Szilikon Radiátorcső KTM/HQV/GASGAS 125-150 SX EXC TC TE MC 2019- (Piros * Kék * Fekete * Narancs)

Gyártó:
Cikkszám:
965349

33799.999964

26614.1732

33 800 Ft

Nettó: 26 614 Ft

X-GRIP Szilikon Radiátorcső KTM/HQV/GASGAS 125-150 SX EXC TC TE MC 2019- (Piros * Kék * Fekete * Narancs)

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Szilikon Radiátorcső KTM/HQV/GASGAS 125-150 SX EXC TC TE MC 2019- (Piros * Kék * Fekete * Narancs)

A X-GRIP szilikon radiátorcső egy kiváló minőségű, magas teljesítményű alkatrész, amelyet kifejezetten a KTM, HQV és GASGAS 125-150 SX, EXC, TC, TE, és MC modellekhez terveztek, egészen a 2019-es évjáratig. Ezek a radiátorcsövek egyaránt elérhetők piros, kék, fekete és narancs színekben, így biztosítva, hogy minden motoros megtalálja a saját stílusához legjobban illőt.

Minőség és Tartósság

A X-GRIP szilikon radiátorcsövek prémium minőségű szilikonból készültek, amely kivételes hő- és nyomásállósággal rendelkezik. Ez különösen fontos a verseny- és terepmotorok esetében, ahol extrém körülmények mellett is meg kell őrizni a megbízhatóságot és a teljesítményt. Ezen csövek több rétegű kialakítása garantálja a hosszú élettartamot és az optimális hűtést, még a legkeményebb igénybevétel esetén is.

Belső Szerkezet

A belső szerkezet egy speciális polietilén belső borítás, ami megakadályozza a szivárgást és növeli a védelem szintjét a korrózióval és más káros anyagokkal szemben. Ez különösen fontos a motor radiátor rendszerében, ahol a legkisebb szivárgás is komoly problémákhoz vezethet.

Esztétikai Élmény

Az X-GRIP radiátorcsövek nem csak funkcionálisan kiemelkedőek, de esztétikailag is látványosak. A különböző színválaszték lehetővé teszi, hogy a motorod megjelenése egyedi és figyelemfelkeltő legyen. Akár a klasszikus fekete, a dinamikus piros, a tiszta kék, vagy a magával ragadó narancs színt választod, biztos lehetsz benne, hogy motorod kitűnik a tömegből.

Könnyű Telepítés

A telepítés rendkívül egyszerű, a szabványos méretek és rögzítési pontok garantálják, hogy a csövek tökéletesen illeszkednek a megfelelő modellek radiátor rendszereibe. Nincs szükség különleges szerszámokra vagy szakértelemre, így a csere gyors és zökkenőmentes lehet.

Versenyzés Barát

Azok számára, akik versenyeken vesznek részt, ezek a szilikon radiátorcsövek különösen előnyösek. Az anyag ellenáll a rendkívül magas hőmérsékleteknek és nyomásnak, miközben megőrzi rugalmasságát és tartósságát, így minden körülmények között biztosítják a motor optimális hűtését.

Nézz körül webshopunkban, és találd meg a legjobb termékeket motorod számára! Kínálatunkban megtalálhatók további X-GRIP alkatrészek és kiegészítők is.

Cikkszám: 965349
Gyári cikkszám:
#Szín Piros
#Szín Fekete
#Szín Kék
#Szín Narancs
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges