X-GRIP Szilikon Radiátor Tömlő BETA RR, 350-480, 2020- (Piros * Kék * Fekete)

Gyártó:
Cikkszám:
965348

33799.999964

26614.1732

33 800 Ft

Nettó: 26 614 Ft

X-GRIP Szilikon Radiátor Tömlő BETA RR, 350-480, 2020- (Piros * Kék * Fekete)

  • Fekete
  • Kék
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

Az X-GRIP szilikon radiátor tömlők a BETA RR modellekhez kifejlesztett csúcskategóriás alkatrészek közé tartoznak, kifejezetten a 350-480-as modelleket célozva, a 2020-as évjárattól kezdődő sorozatok számára. Ezek a tömlők több szempontból is forradalminak számítanak a motoralkatrész piacon, köszönhetően a kiváló minőségű szilikon anyagnak és a megbízható teljesítménynek.

A szilikon tömlők előnye az anyag tulajdonságaiban rejlik. A szilikon, ellentétben a hagyományos gumi tömlőkkel, jobban ellenáll az extrém hőmérsékleti ingadozásoknak és korróziónak, így ideális választás a motor hűtőrendszerének komponenseként. Az X-GRIP termékei különösen megbízhatóak, mivel szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül, így biztosítva a legmagasabb szintű teljesítményt és hosszú élettartamot.

Az X-GRIP szilikon radiátor tömlői a Beta RR modellekhez kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy nem csak funkcionalitásban, hanem esztétikai élményben is tündököljenek. A magyar motoros közösség számára különösen fontos, hogy járművük ne csak jól működjön, de megjelenése is vonzó legyen. Ezért az X-GRIP több színt kínál: pirosat, kéket és feketét. Ezek a tömlők nem csak hozzájárulnak a motor megfelelő hűtéséhez, de a motor esztétikai értékét is növelik. Így minden motoros megtalálhatja a számára legmegfelelőbb színt, amely illeszkedik motorja stílusához és megjelenéséhez.

A telepítés egyszerű és gyors, így nem szükséges különösebb szakértelem vagy speciális szerszámok alkalmazása. Az összes szükséges szerelési elem megtalálható a csomagban, így a csere vagy telepítés percek alatt elvégezhető. Azonban ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, érdemes szakember segítségét kérni, hogy a telepítés hibátlan és biztonságos legyen.

Összefoglalva a legfontosabb előnyöket:

  • Kiváló minőségű szilikon anyag: Hő- és korrózióálló.
  • Színválaszték: Piros, kék és fekete színekben elérhető.
  • Könnyű telepítés: Gyors és egyszerű szerelés, minden szükséges tartozék mellékelve.
  • Tartósság: Hosszú élettartam és megbízható teljesítmény.

Az X-GRIP szilikon radiátor tömlők ideális választások minden motoros számára, aki magas minőségű, esztétikailag vonzó és megbízható terméket keres a motorjához. Ez a termék garantáltan növeli motorod teljesítményét és megjelenését is, így bátran ajánljuk minden BETA RR 350-480 tulajdonosnak, akik nem érik be kevesebbel, mint a legjobbal.

Cikkszám: 965348
Gyári cikkszám:
#Szín Fekete
#Szín Piros
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges