X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészlet Beta RR, 2T, 250 - 300, 2013 - XG-1861

Gyártó:
Cikkszám:
970516
Gyári cikkszám:
XG-1861

21900.000015

17244.0945

21 900 Ft

Nettó: 17 244 Ft

X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészlet Beta RR, 2T, 250 - 300, 2013 - XG-1861

Rendelhető
Rendelhető

A X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészlet ideális választás minden Beta RR, 2T, 250 - 300 típusú motorkerékpár tulajdonos számára, akik nagyra értékelik a kiváló minőséget és megbízhatóságot. Ez a készlet 2013-ig visszamenő modellekhez is illeszkedik, így kompatibilitási problémák nélkül szerelhető fel.

Az X-GRIP a motoralkatrész piac egyik vezető gyártója, mely csúcsminőségű termékeiről és technológiai innovációiról ismert. Ezen készlet kialakításánál nagy hangsúlyt fektettek a tartósságra és könnyű használhatóságra, hogy megfeleljenek a legnagyobb igényeknek is. A rögzítőkészlet ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek és vibrációnak, amelyek a motorozás során tapasztalhatók, így növeli a motor élettartamát és megbízhatóságát.

Főbb jellemzők

  • Kompatibilitás: Beta RR, 2T, 250 - 300, 2013 és újabb modellek
  • Gyártó: X-GRIP
  • Anyag: Magas minőségű, hő- és rezgésálló komponensek
  • Egyszerű telepítés: A részletes útmutató segítségével bárki könnyedén felszerelheti
  • Hosszú élettartam: Kiemelkedő tartósság a kiváló anyag- és gyártásminőségnek köszönhetően
  • Garancia: Gyártói garancia a hibátlan működésre

Miért válaszd az X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészletet?

Az X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészlet a legjobb választás, ha motorodat maximálisan karbantartott állapotban szeretnéd tartani. A motorkerékpárok radiátorai és ventilátorai rendkívül fontosak a motor megfelelő hűtéséhez, különösen a 2T típusoknál. Ez a készlet biztosítja, hogy ezek az alkatrészek szilárdan és helyesen legyenek rögzítve, minimalizálva a rezgések és rázkódások okozta sérüléseket.

A termék innovatív kialakítása és prémium anyagfelhasználása révén professzionális szintű perfromanciát biztosít. Az X-GRIP által használt anyagok hő- és rezgésálló tulajdonságai hozzájárulnak a motor hosszú távú működéséhez, megakadályozva a hűtőrendszer meghibásodását vagy teljesítménycsökkenését.

Ezen kívül az X-GRIP figyelembe vette a motorosok igényeit, és egy rendkívül könnyen telepíthető készletet hozott létre. Az egyszerű, egyértelmű utasításoknak köszönhetően bármilyen tapasztalattal rendelkező motoros könnyedén elvégezheti a telepítést, anélkül, hogy szakember segítségére lenne szükség.

Végül, de nem utolsósorban, az X-GRIP termékei gyártói garanciával rendelkeznek, így biztos lehet benne, hogy egy megbízható és hosszantartó terméket kap.

Rendelje meg most!

Ne habozzon, tegye kosarába az X-GRIP Radiátor-Ventilátor rögzítőkészletet még ma, és biztosítsa motorja optimális működését és hosszú élettartamát. Tekintse meg további motoralkatrész kínálatunkat, hogy találhasson további hasznos és szükséges kiegészítőket motorjához!

Cikkszám: 970516
Gyári cikkszám: XG-1861
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges