X-GRIP Lanyard XG-2424

Gyártó:
Cikkszám:
970521
Gyári cikkszám:
XG-2424

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

X-GRIP Lanyard XG-2424

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Lanyard XG-2424

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Termék Leírás:

Fedezze fel a motorozás új szintjét az X-GRIP Lanyard XG-2424-vel, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy javítsa motoros élményét és kínáljon magas szintű biztonságot és funkcionalitást.

Az X-GRIP Lanyard XG-2424 kiváló anyagokból készült, amelyek nemcsak tartósak, hanem kényelmesek is. Az erős és rugalmas szíj lehetővé teszi, hogy biztonságosan rögzítse kiegészítőit, például kulcsokat, mobiltelefonokat vagy egyéb fontos tárgyakat, akár motorozás közben is. Az X-GRIP Lanyard XG-2424 tökéletes kiegészítő minden motoros számára, aki a praktikumot és a stílust egyaránt értékeli.

Főbb Jellemzők:

  • Tartósság és Minőség: Az X-GRIP Lanyard XG-2424 prémium anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kiemelkedő ellenálló képességet mindennapi használat során.
  • Kényelem: Az ergonomikus tervezés és a puha anyagok biztosítják a maximális kényelmet, akár hosszú motorozás során is.
  • Biztonság: A strapabíró kapcsok biztosítják, hogy az összes fontos tárgy mindig biztonságban legyen, így Ön teljes mértékben a motorozásra koncentrálhat.
  • Stílusos Dizájn: Az elegáns és modern dizájn minden motoros stílusához illeszkedik, így nemcsak hasznos, hanem esztétikai élményt is nyújt.

Használati Lehetőségek:

Az X-GRIP Lanyard XG-2424 kiválóan alkalmas nemcsak motorosoknak, hanem minden aktív életmódot folytató személynek is. Akár túrázik, kerékpározik, vagy más szabadidős tevékenységet végez, ez a nyakpánt stabil és megbízható kísérője lesz.

Miért Válassza az X-GRIP Lanyard XG-2424-et?

Az X-GRIP elismert név a motoros kiegészítők piacán, amely prémium minőséget és innovatív dizájnt kínál minden termékében. Az X-GRIP Lanyard XG-2424 sem kivétel; kompromisszumok nélküli teljesítményt és stílust kínál, amely minden motoros igényét kielégíti.

Rendelje meg most az X-GRIP Lanyard XG-2424-et, és tapasztalja meg a minőséget és a funkcionalitást egyetlen termékben!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges