X-GRIP Kapucnis Pulóver (S-XXL)

Gyártó:
Cikkszám:
965330

22699.999939

17874.0157

22 700 Ft

Nettó: 17 874 Ft

X-GRIP Kapucnis Pulóver (S-XXL)

  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XXL
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Kapucnis Pulóver (S-XXL)

Fedezd fel az X-GRIP kapucnis pulóverének világát, amely tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a motorozást és keresik a stílust, kényelmet és tartósságot egyben. Az X-GRIP, a motoralkatrészek és kiegészítők kiváló minőségű gyártója, most bemutatja legújabb termékét, a kapucnis pulóvert, amely S-től XXL-ig terjedő méretekben kapható.

Kiváló Minőség és Kényelem

Az X-GRIP kapucnis pulóver puha, de tartós anyagból készült, amely biztosítja, hogy mindig kényelmesen érezd magad, bármilyen időjárási körülmény is álljon fent. A pulóver belső rétege extra puha béléssel rendelkezik, hogy még a hidegebb napokon is melegen tartson. Az anyag összetétele 80% pamut és 20% poliészter, ami kombinálja a természetes és szintetikus anyagok előnyeit a maximális kényelem érdekében.

Stílusos Kinézet és Funkcionalitás

A kapucnis pulóver modern és sportos dizájnnal készült, amely minden motoros ruhatárában helyet kap. A kapucni állítható zsinórral rendelkezik, így viselheted szorosan vagy lazán, ahogy neked kényelmes. Az elülső részén található nagy zseb ideális a kisebb tárgyak tárolására, mint például mobiltelefon vagy kulcsok. Az X-GRIP logó diszkréten, de stílusosan helyezkedik el a pulóveren, amely kiemeli a márka exkluzivitását és minőségét.

Sokoldalú Használhatóság

Ez a kapucnis pulóver nem csak motorozáshoz ideális, hanem mindennapi használatra is tökéletes választás. Legyen szó egy könnyed városi motorozásról, egy hosszú túráról vagy csak egy baráti találkozóról, az X-GRIP pulóver minden helyzetben megállja a helyét. Az S-XXL méretezés biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját méretét.

Karakter és Tartósság

Az X-GRIP mindig is híres volt a minőségi termékeiről, és ez a kapucnis pulóver sem kivétel. A tartós varrások és a prémium anyagok garantálják, hogy hosszú ideig élvezheted a pulóvert. A színek tartósak, nem fakulnak és nem kopnak el a mosások alkalmával sem, így mindig frissek és újak maradnak.

Rendeld Meg Most!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy beszerezz egy igazán különleges és minőségi kapucnis pulóvert közvetlenül az X-GRIP gyártótól. Látogass el webshopunkba, és rendeld meg most az új kedvenc ruhadarabodat! Az X-GRIP kapucnis pulóver kiváló ajándék is lehet családtagoknak, barátoknak, akik szintén rajonganak a motorozásért.

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
Gyártó: X-GRIP

#Méret XL
#Méret S
#Méret L
#Méret XXL
#Méret M
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges