X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809

Gyártó:
Cikkszám:
970513
Gyári cikkszám:
XG-1809

5999.999938

4724.4094

6 000 Ft

Nettó: 4 724 Ft

X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809

Üdvözöljük a motoralkatrészek és motoros ruházati termékek prémium webshopjában, ahol mindig a legjobb minőségű termékekkel szolgálunk szenvedélyes motorosoknak. Örömmel mutatjuk be a legújabb termékünket, a X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809 készletet, amely ideális választás minden motoros számára, aki a kormányvédőjét szeretné egyedi megjelenéssel ellátni.

A X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809 kiváló minőségű anyagokból készült, biztosítva a maximális tartósságot és hosszú élettartamot. Ezek a matricák kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy ellenálljanak a legkeményebb körülményeknek is, így ideálisak mind utcai, mind terepjáró motorozáshoz. Az egyedi dizájn és élénk színek garantálják, hogy motorod mindig kitűnjön a tömegből.

Ez a matrica szett nemcsak esztétikai értéket képvisel, hanem funkcionális szerepet is betölt. Védi a kormányvédőt a karcolásoktól és kopásoktól, így azok hosszabb ideig megőrzik eredeti állapotukat. Az uv-álló bevonatnak köszönhetően a színek nem fakulnak ki a napfény hatására, így hosszú időn keresztül biztosítják a motorod tündöklő megjelenését.

Termékjellemzők:

  • Kiváló minőségű, tartós anyagokból készült
  • Egyedi, stílusos dizájn
  • UV-álló és karcálló bevonat
  • Könnyen felhelyezhető és eltávolítható
  • Kifejezetten az X-GRIP modellekhez tervezve

Miért válaszd az X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809-et?

Az X-GRIP márka széles körben elismert a motoros közösségben, köszönhetően a kiváló minőségű termékeiknek és a folyamatos innovációiknak. Az X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809 nemcsak esztétikai szempontból hozza ki a maximumot a motorodból, hanem extra védelmet is nyújt, ami elengedhetetlen a hosszú távú motorozás során.

A matrica szett használata egyszerű, és bárki könnyedén felhelyezheti azokat. Nem igényel különösebb előkészületeket vagy eszközöket, csak tisztítsd meg a felületet, helyezd fel a matricákat, és már készen is van!

Rendeld meg most!

Ne várj tovább, rendeld meg most az X-GRIP Handguard-Sticker Set XG-1809-et, és tedd egyedivé motorodat! Látogass el webshopunkba, és fedezd fel a többi kiváló minőségű motoralkatrészt és motoros ruházati terméket is.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges