X-GRIP Graphic kit #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - XG-2525

Gyártó:
Cikkszám:
965366
Gyári cikkszám:
XG-2525

88000.000022

69291.3386

88 000 Ft

Nettó: 69 291 Ft

X-GRIP Graphic kit #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - XG-2525

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Graphic kit #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - XG-2525

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

A X-GRIP Graphic kit #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - XG-2525 egy kiváló minőségű grafikai készlet, amelyet kifejezetten olyan motorosok számára terveztek, akik a legjobb teljesítményt és megjelenést szeretnék elérni motorjukon. Ez a készlet a GASGAS EC (F) és MC (F) 2021-es modellekhez készült, és garantálja, hogy a motorod úgy nézzen ki, mint újkorában.

Minőség és Tartósság

Az X-GRIP grafikus készletek magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a szélsőséges környezeti feltételeknek is. Az UV-álló bevonat védi a grafikai elemeket a napsugárzás káros hatásaitól, így hosszú ideig megőrzik eredeti színeiket. A prémium minőségű ragasztóanyag biztosítja, hogy a matricák jól tapadjanak, és ellenálljanak a kopásnak és a lepergésnek. A készlet tartóssága és strapabírósága garantálja, hogy motorod megjelenése sokáig kifogástalan maradjon.

Könnyű Felhelyezés

Az X-GRIP grafikák felhelyezése egyszerű és gyors, még akkor is, ha nincs előzetes tapasztalatod a matricázásban. A pontos kivágások és előformázott elemek lehetővé teszik, hogy a grafikák tökéletesen illeszkedjenek a motorod felületéhez. A készlet használati utasítást is tartalmaz, amely lépésről lépésre segít a folyamatban.

Egyedi Megjelenés

Az X-GRIP Graphic kit #20 nem csak a motorod védelmére szolgál, hanem egyedi és stílusos megjelenést is biztosít. Az élénk színek és dinamikus minták révén motorod biztosan kitűnik majd a tömegből. Akár versenyzéshez, akár hobbi motorozáshoz használod, a grafikai készlet hozzájárul ahhoz, hogy motorod professzionális és vonzó legyen.

Teljes Körű Lefedettség

A grafikai készlet minden fontosabb felületet lefed, beleértve a tankot, az oldalidomokat, a sárvédőket, és még sok mást. Így biztos lehetsz benne, hogy motorod teljes körű védelmet kap, és egységes megjelenéssel dicsekedhet.

Versenyképesség

A X-GRIP egy olyan márka, amely híres a motorkerékpár iparban nyújtott magas színvonalú termékeiről. A grafikai készleteik versenyképesek mind minőségükben, mind árukban, így te is megtapasztalhatod a professzionális szintű tartozékok előnyeit anélkül, hogy mélyen a zsebedbe kellene nyúlnod.

Összefoglalva, a X-GRIP Graphic kit #20 GASGAS EC (F), MC (F), 2021 - XG-2525 egy kiváló választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki maximális védelmet és egyedi megjelenést szeretne elérni motorjánál. Ne várj tovább, szerezd be most, és élvezd a kiváló minőség és stílus nyújtotta előnyöket!

Cikkszám: 965366
Gyári cikkszám: XG-2525
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges