X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, kék/fehér/mat SHERCO SE(F), 2017 - XG-2632

Gyártó:
Cikkszám:
977955
Gyári cikkszám:
XG-2632

92399.999985

72755.9055

92 400 Ft

Nettó: 72 756 Ft

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, kék/fehér/mat SHERCO SE(F), 2017 - XG-2632

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20, kék/fehér/mat SHERCO SE(F), 2017 - XG-2632

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Termékleírás

Az X-GRIP Grafikai Készlet XG-Design #20 lenyűgöző, kék/fehér/matt színkombinációjával és modern dizájnjával tökéletes választás a SHERCO SE(F) 2017-es modell tulajdonosai számára. Ez a grafikai készlet nem csupán esztétikai szempontból nyújt friss megjelenést, de kiváló minőségi anyaghasználatával és tartósságával is kitűnik.

A termék jellemzői:

  • Kiváló minőség: Az X-GRIP termékek híresek megbízhatóságukról és hosszú élettartamukról, melyet ez a grafikai készlet is tükröz.
  • Modern dizájn: A kék/fehér/matt színkombináció és a dinamikus formatervezés sportos megjelenést biztosít a motor számára.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a SHERCO SE(F) 2017-es modellhez tervezve, így tökéletesen illeszkedik rá.
  • Könnyű telepítés: A készlet tartalmaz minden szükséges elemet és részletes útmutatót, hogy a telepítés gyors és problémamentes legyen.
  • Védelem és tartósság: Az erős, kopásálló anyagok használatának köszönhetően ellenáll a külső behatásoknak, legyen szó versenyzésről vagy mindennapi használatról.

Miért válassza az X-GRIP grafikai készletet?

Az X-GRIP márka a motocross és enduro világában jól ismert és elismert, hiszen termékei mindig a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg. A kiváló dizájn és a funkcionalitás ötvözésével az X-GRIP grafikai készletek nem csak azt biztosítják, hogy motorja a lehető legjobban nézzen ki, hanem azt is, hogy annak védelme és használhatósága is a legmagasabb szinten legyen.

Legyen szó versenyzésről vagy hobbi használatról, az XG-Design #20 grafikai készlet garantálja, hogy motorja mindig kiemelkedjen a tömegből, és ellenálljon a legkeményebb kihívásoknak is.

Könnyű karbantartás

A magas minőségű anyagoknak köszönhetően a grafikai készlet karbantartása egyszerű, hiszen ellenáll az olajnak, üzemanyagoknak és a szennyeződéseknek is. Ez azt jelenti, hogy motorja mindig tiszta és rendezett megjelenést nyújt.

Válassza az X-GRIP Grafikai Készletet XG-Design #20-at, és adjon új életet motorjának könnyedén és stílusosan!

Részletek és megrendelés

Cikkszám: 977955
Gyári cikkszám: XG-2632
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges