X-GRIP Grafikai készlet #20 Husqvarna TE, FE, TC, FC 2016-2019 XG-2538

Gyártó:
Cikkszám:
965373
Gyári cikkszám:
XG-2538

92399.999985

72755.9055

92 400 Ft

Nettó: 72 756 Ft

X-GRIP Grafikai készlet #20 Husqvarna TE, FE, TC, FC 2016-2019 XG-2538

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Grafikai készlet #20 Husqvarna TE, FE, TC, FC 2016-2019 XG-2538

Az X-GRIP Grafikai készlet #20 különösen azok számára készült, akik szeretik a motorjukat egyedivé tenni úgy, hogy az egyben erős és ellenálló is marad. Ezt az innovatív grafikai készletet a Husqvarna TE, FE, TC és FC 2016-2019-es modellekhez tervezték, biztosítva a tökéletes illeszkedést és esztétikumot.

A készlet tartalmazza az összes szükséges matricát és dekortagot, amelyeket egy motoros elvárhat, hogy egyedi megjelenést kölcsönözhessen a motorjának. Az X-GRIP anyagok használata garantálja a hosszú élettartamot és a színélénkséget még a legkeményebb versenykörülmények között is. Ezek a matricák nem csak esztétikai értéket képviselnek, hanem gyakorlati előnyökkel is szolgálnak, mivel védik a motor különböző részeit a károsodástól és a kopástól.

Termék jellemzői:

  • Prémium minőségű anyagok: Az X-GRIP grafikai készlet kiváló minőségű vinyl anyagból készült, amely ellenáll az UV sugárzásnak, valamint a mechanikai sérüléseknek. Tartósságot és színtartóságot biztosít.
  • Egyszerű telepítés: A telepítés nagyon egyszerű, köszönhetően a pontos előkészítésnek és a készletben található részletes útmutatónak. A matricák pontosan illeszkednek a Husqvarna TE, FE, TC és FC 2016-2019 modellekre.
  • Egyedi dizájn: Az X-GRIP grafikai készletei egyedi és modern dizájnnal rendelkeznek, melyek minden motoros számára vonzóak. A színek és minták kombinációja biztosítja, hogy a motorod kitűnjön a tömegből.
  • Védelem és tartósság: A grafikai készlet nem csak esztétikai célokat szolgál, hanem védi is a motor különböző részeit a károsodástól és a kopástól. Ez különösen fontos a durva terepen történő motorozás során.

Használati utasítás:

  1. Előkészítés: Mielőtt elkezdené a matricák felhelyezését, tisztítsa meg alaposan a motor felületét, hogy eltávolítsa a koszt, olajat és egyéb szennyeződéseket.
  2. Felhelyezés: A matricákat lassan és óvatosan vigye fel a megfelelő helyre, ügyelve arra, hogy ne legyenek légbuborékok vagy ráncok.
  3. Rögzítés: Használjon hőforrást, például hajszárítót, hogy a matricák jobban rögzüljenek és formát vegyenek.
  4. Utókezelés: A felhelyezés után ellenőrizze újra a matricákat, és ha szükséges, további hővel vagy dörzsöléssel erősítse meg őket.

Ez az X-GRIP grafikai készlet tökéletes választás minden Husqvarna tulajdonos számára, aki szeretné motorját egyedi megjelenéssel és megnövekedett védelemmel ellátni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy motorját a legjobban kinéző és védetté tegye egyetlen lépésben!

Cikkszám: 965373
Gyári cikkszám: XG-2538
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges