X-GRIP Grafikai készlet #20 Beta RR 2020 – XG-2483

Gyártó:
Cikkszám:
965354
Gyári cikkszám:
XG-2483

88000.000022

69291.3386

88 000 Ft

Nettó: 69 291 Ft

X-GRIP Grafikai készlet #20 Beta RR 2020 – XG-2483

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözlünk a motoros webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és motoros ruházat várnak rád! Bemutatjuk számodra a figyelemre méltó X-GRIP Grafikai készlet #20 Beta RR 2020 – XG-2483 termékünket, amely tökéletes választás mindazok számára, akik új szintre szeretnék emelni Beta RR motorbike-jukat.

Az X-GRIP Grafikai készlet magában foglalja a legújabb technológiai fejlesztéseket és prémium minőségű anyagokat, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és tartósságot. A készlet különleges tulajdonságainak köszönhetően motorod egyedibbé és ellenállóbbá válik a használat során. A dekoratív elemek precíziós kivágással készülnek, így tökéletesen illeszkednek a 2020-as Beta RR modellhez.

Kiemelt jellemzők:

  • Prémium anyagok: Az X-GRIP Grafikai készlet anyagai kiváló minőségű vinylből készültek, amelyek rendkívül ellenállóak a kopással és az időjárási körülményekkel szemben.
  • Pontos illeszkedés: A készlet speciálisan a 2020-as Beta RR modellhez készült, így garantált a tökéletes illeszkedés.
  • Könnyű telepítés: Az előre kivágott elemek és az öntapadó hátlapoknak köszönhetően a telepítés egyszerű és gyors.
  • Stílusos dizájn: Az egyedi dizájn fokozza motorod megjelenését és személyre szabhatóságát.

X-GRIP márka közismert a motoros közösségben a kiváló minőségű termékeiről, amelyek nemcsak esztétikailag tetszetősek, hanem funkcionálisan is kifogástalanok. Az X-GRIP Grafikai készlet #20 Beta RR 2020 – XG-2483 sem kivétel, hiszen a legmodernebb tervezési és gyártási technológiák felhasználásával készült.

Használati tippek:

Az optimális tapadás és tartósság érdekében fontos, hogy a készlet telepítése előtt alaposan tisztítsd meg a motor felületét. Kerüld a telepítést nedves vagy túl hideg környezetben, hogy a matrica hibátlanul ragadjon. A matricák felhelyezésekor ügyelj arra, hogy ne keletkezzenek légbuborékok az anyag alatt. Ajánlott használni egy simító eszközt a legjobb eredmény elérése érdekében.

Most itt a lehetőség, hogy új szintre emeld a motorozás élményét és egyedi stílust kölcsönözz Beta RR motorodnak ezzel a lenyűgöző grafikai készlettel! Ne habozz, rendeld meg még ma a X-GRIP Grafikai készlet #20 Beta RR 2020 – XG-2483 termékünket, és élvezd a minőség és a dizájn kombinációját.

Fedezd fel webáruházunk további kínálatát, ahol számos más prémium motoralkatrész és kiegészítő közül válogathatsz. Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre!

Cikkszám: 965354
Gyári cikkszám: XG-2483
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges